Wollen vloerkleed beige

Wil jij een zachte kleur in huis halen door middel van een vloerkleed? Ontdek onze beige wollen vloerkleden. Een beige wollen vloerkleed heeft niet alleen een zachte kleur, maar heeft ook een zachte uiterlijk. Dit betekent een zachte ondergrond, wat je vo

1 - 24 van 97 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Een zachte kleur op de achtergrond is ideaal in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en studeerkamer. Een van de populairste kleuren van een vloerkleed is beige. De kleur beige krijg je door wit en bruin met elkaar te mengen. De kleur wit voorziet de kleur beige van een zachte uiterlijk. Daarnaast staat de kleur beige bekend om zijn neutrale kleur. Het is dan ook niet gek dat veel mensen verliefd worden op een beige wollen vloerkleed.

Een beige wollen vloerkleed is tijdloos!

Een beige wollen vloerkleed is tijdloos, maar wat is tijdloos eigenlijk? Een goeie vraag! Tijdloos houdt in dat het niet verbonden is aan trends. Voor een beige wollen vloerkleed betekent dit dat het geplaats kan worden in zowel een klassieke omgeving als een moderne omgeving. Voor veel mensen komt dit goed uit als zij een combinatie hebben in hun interieur van zowel modern als klassiek. Uiteraard betekent het niet dat de omgeving altijd modern of klassiek hoort te zijn om een vloerkleed te plaatsen met een tijdloos karakter. Zo past een tijdloos variant ook in een landelijke omgeving, in de slaapkamer of in een industriële setting, maar wat maakt een beige wollen vloerkleed tijdloos?

Beige wollen vloerkleden staan prachtig in iedere woonkamer

Net genoemd beige wollen vloerkleden zijn tijdloos. Dit komt doordat de beige vloerkleden als eigenschap hebben dat ze neutraal zijn. Een neutrale karakter zorgt ervoor dat een vloerkleed niet te dominant overkomt. Beige vloerkleden zijn op de achtergrond daarom perfect om in een woonkamer te hebben. Een neutrale vloerkleed op de achtergrond zorgt voor een goede connectie tussen meubels, daarnaast gaan beige wollen vloerkleden goed samen met bijna elke kleur van de kleurenspectrum. Dit maakt een beige wollen vloerkleed de perfecte combinatie tussen woonmeubels en woonaccessoires.

Een andere kleur die neutraal overkomt in een woon- of slaapkamer is grijs. Net als beige is grijs ontstaan uit een mengsel met de kleur wit. Er zijn heel veel gelijkenissen tussen beige wollen vloerkleden en grijze wollen vloerkleden. Beide zijn neutraal en beide zijn tijdloos. Mocht je juist geen neutrale kleur willen hebben in een vloerkleed van wol? Dan is een blauw wollen vloerkleed iets voor jou! De blauwe kleur zorgt voor een rustgevend en ontspannend gevoel, zodat je na het thuis komen heerlijk kunt ontspannen.

Een beige vloerkleed van wol is 100% natuurlijk

Een natuurlijk vloerkleed in huis is voor veel mensen een vereiste van een vloerkleed. In een woonkamer of slaapkamer heeft een natuurlijk vloerkleed ook iets extra’s te bieden. Je haalt hiermee niet alleen de natuur in huis, maar neemt ook de eigenschapen over van de oorsprong. Voor een beige vloerkleed van wol betekent dit dat het de eigenschappen overneemt van een schaap. Beter gezegd de wol van een schaap. Wat is hier nou zo bijzonder aan?

Wol heeft een antibacteriële karakter. Dit betekent wanneer jij allergieën thuis hebt, jij die niet zal krijgen door een vloerkleed van wol. Daarnaast hoef je ook niet bang te worden dat het vloerkleed vuil wordt, want de sterke verwikkeling van vezels zorgen ervoor dat er geen vuil tussen kan komen. Mocht het nou voorkomen dat het vloerkleed vies wordt, kun je het gemakkelijk schoonmaken. Naast wol zijn er meerdere natuurlijke vloerkleden, die net als wol positief zijn in onze omgeving. Neem bijvoorbeeld een jute vloerkleed of een katoenen vloerkleed.

Veelgestelde vragen over wollen vloerkleden

  • Een wollen vloerkleed kent veel voordelen. Wol is een natuurlijk materiaal dat enorm zacht aanvoelt, isoleert, geluiddempend, sterk en vuil- en waterafstotend is. Daarnaast is wol bijzonder veerkrachtig en slijtvast. Wollen vloerkleden veren na verloop weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Een wollen vloerkleed gaat daardoor lang mee en is ontzettend duurzaam.
  • Een wollen vloerkleed is oersterk, slijtvast en duurzaam. Wol is daarom kostbaarder dan een synthetische vezel. Je doet er immers jaren mee! Bij Volero shop je goedkope wollen vloerkleden al vanaf 44,95!
  • Een wollen vloerkleed is een duurzame aankoop. Wol is slijtvast en gaat erg lang mee. Het is dus belangrijk dat je de juiste keuze maakt! Denk bij de aankoop van een wollen vloerkleed na over het juiste formaat en de juiste vorm bij jouw interieur. Ook moet je letten op de kleur, de weeftechniek en de rug. Deze bepalen namelijk de ‘stevigheid’ van een wollen vloerkleed.
  • Ja, een wollen vloerkleed is geschikt voor vloerverwarming. Wol heeft namelijk warmteregulerende eigenschappen en kan goed tegen warmte. Om ervoor te zorgen dat het vloerkleed niet uitdroogt, is het aangeraden om de luchtvochtigheid in de ruimte in evenwicht te houden.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!