Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Rond, rechthoekig, effen of gemêleerd; ook in wollen vloerkleden is het aanbod enorm! We begrijpen dat dit de keuze voor het perfecte vloerkleed niet vergemakkelijkt en daarom hebben wij deze top 10 wollen vloerkleden samengesteld. Want als je investeert in zo'n prachtig exemplaar wil je liever ook meteen de beste keuze maken.

De voordelen van een wollen vloerkleed

Naast dat een wollen vloerkleed prachtig is van structuur en past in vele interieurs, zitten er ook een veel praktische voordelen aan dit materiaal. Zo is wol van nature zeer sterk en elastisch, waardoor het vloerkleed altijd zijn vorm blijft behouden. Daarnaast is wol erg duurzaam, omdat dit van schapen komt waar de wol na het scheren gewoon weer aangroeit. Tenslotte zijn deze duurzame vloerkleden ook perfect voor de morsers onder ons. Wol heeft namelijk als eigenschap dat het zelfreinigend is. 

Moderne wollen vloerkleden

Wie zegt dat een wollen vloerkleed alleen voor de geitenwollensokken types onder ons is heeft het mis! Tegenwoordig worden er ook vele moderne wollen vloerkleden gemaakt. Naast de standaard rechthoekig gevormde vloerkleden worden de wollen kleden ook in het rond gemaakt. Ideaal om rechte lijnen te doorbreken en om meer speelsheid toe te voegen aan een ruimte. Dankzij het natuurlijke karakter past een wollen vloerkleed in vrijwel elk interieur; van modern tot Scandinavisch. Qua stijl zijn er ook tal van mogelijkheden. Zo is er het geweven wollen vloerkleed of het hoogpolig wollen vloerkleed

Beste vloerkleden wol voor slaapkamer

Wist je dat wollen vloerkleden ook een heerlijke toevoeging aan je slaapkamer zijn? Nooit meer koude voeten in de ochtend! Helemaal als je gaat voor een wollen vloerkleed 200x300cm. Deze bedekt namelijk alle stukken vloer rondom het bed. Zo kun je met een gerust hart uit bed stappen en aan de dag beginnen. Naast de diversiteit in afmetingen zijn wollen vloerkleden ook verkrijgbaar in verschillende aangename tinten. Ga jij voor een wollen vloerkleed beige of is antraciet toch meer jouw ding? Ook met wollen vloerkleden heb je genoeg keuze!

Wolllen vloerkleden Top 10

Met zoveel voordelen en zoveel keuze wordt het je niet makkelijk gemaakt! Daarom hebben wij om je op weg te helpen een top 10 wollen vloerkleden samengesteld. Deze top 10 wollen vloerkleden bevat onze TOP vloerkleden gemaakt van wol. Ben jij op zoek naar het beste wollen vloerkleed? Met deze selectie kun je geen verkeerde keuze maken! Is wol toch niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens onze top 10 vintage vloerkleden!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »