Oud roze

Ook zo'n fan van oud roze vloerkleden? Deze subtiele roze tint gaat tegen de illusie in dat roze alleen voor schattige meisjes is. Een oud roze vloerkleed heeft een volwassen en romantische uitstraling die zich perfect leent voor een stijlvol interieur.

25 - 34 van 34 producten
1 2

Gaat een interieur met een oudroze vloerkleed niet te oubollig ogen? Dat zou je op het eerste gezicht misschien kunnen denken, maar niets is minder waar! In tegendeel zelfs! Een oudroze vloerkleed en de kleur oudroze zien we steeds vaker terug in veel interieurs. En dat begrijpen wij maar al te goed! Een vloerkleed oudroze is erg sfeervol, romantisch en warm.

Babykamer met oudroze vloerkleed

Oké, we kunnen niet helemaal ontkennen dat wanneer we het over een roze vloerkleed hebben, we dit misschien sneller associëren met een meisjes vloerkleed. Maar wie denkt dat een roze vloerkleed alleen voor meisjes is, komt uiteindelijk bedrogen uit. Een vloerkleed oudroze doet denken aan verliefd- en tederheid. Het geeft ons een warm en prettig gevoel. Kan je je het gevoel nog herinneren dat je net een pasgeboren baby op de wereld hebt gezet? Je bent dolgelukkig en ziet alles door een roze bril. Verleng het verliefde gevoel met een oudroze babykamer vloerkleed. Dat zorgt er ook nog eens voor dat jouw pasgeboren baby zich veilig, geborgen en gelukkig voelt.

Een rustgevende werksfeer met een vloerkleed oudroze

Soms kan de druk van werk of school even te veel worden. Hier en daar ervaren we wat stress en proberen altijd zo veel mogelijk ons best te doen. Hoe kom je, ondanks de drukte en stress, toch nog een beetje tot rust? Je kan mediteren, een rondje wandelen met een goede podcast of een goed boek lezen. Wist je dat je onbewust ook rust kan ervaren door de kleur oudroze in een kantoor vloerkleed te laten terugkomen? Bewaar al je focus voor het vraagstuk waar je net even meer je brein voor moet gebruiken of juist die moeilijke rekensom waar je zo goed op hebt geoefend.

Ga voor een kleurrijke combinatie met een oudroze kleed

Weet je wat een bijkomend voordeel is van een oudroze kleed? Ze gaan perfect samen met wat meer excentrieke kleuren. Ben je gegaan voor een muur in de kleur oudroze en wil je een wat meer natuurlijke vibe in je woning krijgen? Kies dan voor een terracotta vloerkleed. We kunnen wel stellen dat de kleur oudroze een lichtere kleur is van één van de terracotta tinten, waardoor deze twee kleuren erg goed samengaan en jouw woning een warm en natuurlijk interieur geven. Geef jouw interieur een stoere, zachte look én feel met een oudroze kleed! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!