Kindervloerkleed

Fantaseren jouw kinderen van verre werelden vol stoere indianen, zeemeerminnen en spaceshuttles? Droom met ze ...

25 - 48 van 313 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Door het leggen van een mooi kindervloerkleed in een kinderkamer of babykamer word je gegarandeerd de beste papa of mama van de aardbol.

Veel ouders zullen het beamen; kinderen zitten, rollen en kruipen het liefste lekker over de vloer heen. Het is daarom wel zo fijn wanneer ze op een zachte ondergrond kunnen ravotten. Een vloerkleed voor in de kinderkamer is dan ook de beste speelkameraad die jouw zoon of dochter zich kan wensen. Ook ons assortiment speelkleden groeit, neem eens een kijkje! 

Dromen jouw kinderen al jarenlang van een huisdier maar weet je zeker dat jij straks degene bent die het hok staat te schrobben of de kattenbak aan het verschonen bent? Bekijk dan eens onze kindervloerkleden met donzige konijnen erop of de karpetten met zachte poezenprint. Perfecte oplossing!

Kindervloerkleed met auto map, cowboythema of een compleet dierentuin erop!

Denken jouw kinderen wat groter en moet je keer op keer uitleggen dat een olifant, pinguïn of ijsbeer echt niet in de kinderkamer past? Ontdek hier onze vloerkleden met wilde dieren erop. Komt van jouw koters zelfs het speciale verzoek om unicorns te adopteren? Kijk dan vooral even naar het kindervloerkleed met de eenhoorns en je haalt zo het beste paard van stal in de kinderkamer.

Is jouw kleine al een coureur in spé? Laat hem of haar oefenen op hun eigen circuit! Kindervloerkleden met een wegennetwerk erop geprint zijn perfect voor menig jongens- óf meisjeskamer. Op onze kindervloerkleden met stratenopdruk kunnen ze urenlang rondrijden zodat ze later sowieso een betere coureur worden dan mama of papa.

Een kinder vloerkleed in de kinderkamer is de ultieme speelkameraad

Maakt jouw oudere zoon, de jongere broertjes of zusjes wijs dat er monsters in hun kinderkamer zitten? Je leert ze voor eens en voor altijd een lesje door een van de kinder tapijten met dinosaurussen of monsters onder hùn bed te leggen.

Heb jij een kleine Lucky Luke of Pocahontas thuis? Door een stoer kinderkleed met rondvliegende pijlen of een coole wigwam erop, haal je het Wilde Westen zo naar de kinderkamer. Indiaantje spelen of cowboys nadoen kan ook gewoon lekker thuis. Hiiiiiii-haaaaaaaaaa.

Met een kindervloerkleed maak je van de kinderkamer van je zoon of dochter gegarandeerd hun eigen speelparadijs. Doordat de materialen van kindvriendelijk materiaal zoals wol of synthetische stoffen gemaakt worden, hoef je niet bang te zijn dat je kind jeuk krijgt, allergisch wordt of bacteriën binnen krijgt. De kindervloerkleden zijn gemakkelijk schoon te maken zodat jouw kind naar alle hartenlust op de vloerkleden weg kan dromen (en vliegen!).

Een Speelkleed houdt ze hele dagen zoet

Naast de gewone kleden hebben wij ook speelkleden. Denk hierbij aan verkeerskleden met straten en gebouwen waarbij hij of zij al kan oefenen voor zijn rijbewijs. Een speelmat houdt jouw kind hele dagen zoet. Oefen hink-stap-sprong of misschien kunnen ze helpen met de bij via de juiste weg naar de bloem te wijzen in het speelkleed doolhof.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!