Vloerkleden Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Tijdens de zwangerschap ben je volop aan het rondkijken voor leuke babykleertjes, babynamen, babyaccessoires en natuurlijk de inrichting van de babykamer.

Als ouder wil je natuurlijk de leukste babykamer van de wereld maken voor de leukste en liefste baby, namelijk jullie baby! Ga je voor stoer, creatief of juist rustig? Bij het maken van de babykamer zijn er natuurlijk boordevol mogelijkheden! Belangrijk is dat jullie de babykamer naar eigen wens gaan inrichten. En dat kan zeker met het toevoegen van een babykamer vloerkleed!

Wij hebben een breed aanbod aan babykamer vloerkleden! Verschillende kleuren, vormen, materialen en maten zorgen ervoor dat er voor iedereen wel iets passends tussen zit.

Kleed voor in de babykamer

Zoek je een kleed voor in de babykamer? Met een pasgeboren baby breng je veel tijd door in de babykamer voor bijvoorbeeld het voeden, naar bed brengen of verschonen van jullie baby. Als ouder ben je dolverliefd en doe je niets liever dan naar jullie baby kijken.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een kleed voor in de babykamer! Baby’s staan aan het begin van hun leven en willen natuurlijk alles zo snel mogelijk ontdekken! De babytijd is voor een baby al één groot avontuur. Ze liggen graag op de grond, dansen met hun benen en armen en willen graag zo snel mogelijk omdraaien en gaan kruipen. Klaar om de wijde wereld in te trekken!

Niets is dan fijner dan een zachte ondergrond voor de kleine avonturier. Denk eens aan een vloerkleed met eenhoorns of een vloerkleed met schattige olifantjes. 

Speelkleed voor in de babykamer

Jammer genoeg blijft een baby niet voor altijd klein. Niet getreurd! Spelenderwijs wordt jullie baby groter en wijzer. Om de fantasie van jullie baby vrij te laten en te stimuleren, kan je kiezen voor een baby vloerkleed voor in de babykamer. Er gaat een wereld open voor de kleine avonturier!

Rond vloerkleed in de babykamer

Ga je voor een strakke inrichting in de babykamer? Breek de rechte lijnen door het neerleggen van een rond vloerkleed. Zeker in een grote babykamer kan een rond vloerkleed de babykamer helemaal af maken. Het voordeel van het neerleggen van een baby vloerkleed is dat het ook in een handomdraai veranderd kan worden. Door het ruime aanbod in onze webshop is er voor iedere fase een passend baby vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »