Top 10 Baby vloerkleden

Binnenkort verwacht je jouw kleine wonder. Het ledikantje en de commode zijn in elkaar gezet. Het enige dat nog ontbreekt, is een vloerkleed. Help, zo veel keus! Ben je aan het twijfelen geslagen? Ontdek dan snel deze Top 10 Baby vloerkleden!

1 - 10 van 10 producten

Binnenkort verwacht je jouw kleine wonder. Voor zover je met je toeter nog kan, ben je hard bezig om de babykamer zo knus mogelijk te maken voor de komst van de baby. Het ledikantje en de commode zijn in elkaar gezet. Het enige dat nog ontbreekt, is een vloerkleed. Help, zo veel keus! Ben je aan het twijfelen geslagen? Ontdek dan snel deze Top 10 Baby vloerkleden!

Populaire baby vloerkleden

Het jungle thema is een veel gekozen thema als het gaat om baby vloerkleden. Wat ons betreft is het ook een blijvertje! Hoe leuk is het om jouw kleine meteen al kennis te laten maken met het prachtige dierenrijk? Bovendien is een jungle babykamer geschikt voor zowel meisjes als jongens. Perfect voor als je het geslacht liever nog even een verassing houdt!

Onder onze best verkochte baby vloerkleden zijn dan ook heel wat dieren vloerkleden te vinden. Wil je all-in gaan met het thema? Neem dan een kijkje bij de Jungle collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit jungle vloerkleden waarop verschillende dieren uit het rijk zijn vertegenwoordigd. Van giraf tot luiaard! Mag het nog wel iets stoerder? Ga dan voor een stoere panter op de vloer die nog net niet tot leven komt.

Wil je liever iets zachts voor jouw speciale babykamer? De meeste dieren zijn er ook in fluffy, hoogpolige varianten. Zo behoren de olifant, walvis en het schildpad tot de populaire baby vloerkleden uit de Huggy collectie.

Top 10 baby vloerkleden

Wil jij een baken van rust creëren voor de kinderen? We geven je geen ongelijk! Als ouder zal je ook veel tijd doorbrengen in de kamer en als je voor de vijfde keer uit bed moet, wil je misschien niet aangestaard worden door dierenoogjes. In dat geval is jouw beste match wellicht een effen vloerkleed. De Comfy collectie heeft de rust waar je naar op zoek bent, met de fijne bijkomstigheid dat deze vloerkleden extreem zacht zijn. Rond, rechthoek, loper of ovaal; Comfy heeft het allemaal!

Best verkochte baby vloerkleden

Wil je de babykamer betrekken bij de rest van het interieur? Zie je een Scandinavische of Bohemian babykamer al helemaal voor je? Dan is een jute babykamer vloerkleed wellicht iets voor jou. De natuurlijke uitstraling en tinten zorgen voor die ontspannen, aardse uitstraling. De handgeknoopte structuur maakt ieder vloerkleed weer uniek. Precies wat jouw kleine verdient! Ontdek zelf onze best verkochte baby vloerkleden. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!