Vive vloerkleden

Met een wasbaar vloerkleed uit collectie Vive haal jij ideale woonpartner in huis. Voor vlekken hoef jij in ieder geval niet bang te zijn! Vloerkleed Vive kan je namelijk wassen in de wasmachine! Binnen een handomdraai is je vloerkleed weer schoon.

1 - 9 van 9 producten

Met pracht en praal kunnen wij je introduceren aan onze FRAAI | Home & Living collectie: Collectie Vive! Een prachtig glanzend vloerkleed met een effen kleur dat in ieder interieur gecombineerd kan worden. Als we zeggen ieder interieur, dan bedoelen we ook écht ieder interieur. Effen vloerkleed Vive heeft een schitterende uitstraling waardoor het in ieder huis het pareltje is. Van klassiek tot retro en van bohemian tot Scandinavisch.

- Wasbaar
- Zachte kleuren
- Viscose look-a-like

Sierlijke Vive vloerkleden

Ondanks dat de collectie Vive niet voorzien is van sierlijke lijnen, siert het wel degelijk de ruimte waar het in komt te liggen. Vloerkleed Vive heeft een glanzend effect dat van kleurtint veranderd wanneer jij er over heen loopt of met je hand doorheen woelt. Net zoals bij een velours vloerkleed. Het kenmerk van een velours vloerkleed is de gesneden pool dat het vloerkleed vanuit iedere hoek anders laat lijken en zacht laat aanvoelen. Velours geeft een elegante en chique uitstraling en laat jou iedere dag in je eigen hotel wanen.

Vloerkleed Vive le wasmachine!

Waar een velours vloerkleed helaas niet gewassen kan worden, kan vloerkleed Vive dat wel! Okay, we moeten eerlijk toegeven dat onze Vive niet een echt velours vloerkleed is. Het is onze designers namelijk gelukt om een imitatie te produceren met dezelfde uitstraling en met meer gemak! Een glas rode wijn over het vloerkleed laten vallen? Geen enkel probleem! Vloerkleed Vive is namelijk wasbaar. Ja, echt! Je kan het vloerkleed, indien de grootte van je wasmachine dit toelaat, wassen op 40 graden Celsius. Na de wasbeurt kan het vloerkleed aan de lucht drogen of in de droger op de laagste temperatuur.

De sterke vloerkledencollectie Vive

Voor niets gaat de zon op. Waar vloerkleed Vive gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen, gaat dit helaas niet voor ieder vloerkleed op. Hoe kunnen dan collectie Vive en collectie Clean vloerkleden wél worden gewassen? De vloerkleden uit collectie Vive en Clean zijn vloerkleden gemaakt van polypropyleen. Een kunststofvezel dat dusdanig goed omgesmolten is tot garen waardoor er een vloerkleed is geproduceerd. De kunstvezel heeft als voordelen dat het kleur- en slijtvast is en geen vocht opneemt. Ben je niet veel thuis en heb je daarmee dus ook niet veel tijd om schoon te maken? Dan is een vloerkleed uit de Vive collectie voor jou de ‘match made in heaven’!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!