Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden

Met pracht en praal kunnen wij je introduceren aan de prachtige Vive collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Een prachtig glanzend vloerkleed met een effen kleur dat in iedere interieur gecombineerd kan worden. Als we zeggen ieder interieur, dan bedoelen we ook echt ieder interieur. Effen vloerkleed Vive heeft een schitterende uitstraling waardoor het in ieder huis het pareltje is. Van klassiek tot retro en van bohemian tot Scandinavisch.

  • Wasbaar
  • Zachte kleuren
  • Viscose look-a-like

Sierlijke Vive collectie

Ondanks dat de collectie Vive niet voorzien is van sierlijke lijnen, siert het wel degelijk de ruimte waar het in komt te liggen. Vloerkleed Vive heeft een glanzend effect dat van kleurtint veranderd wanneer jij er over heen loopt of met je hand doorheen woelt. Net zoals bij een velours vloerkleed. Het kenmerk van een velours vloerkleed is de gesneden pool dat het vloerkleed vanuit iedere hoek anders laat lijken en zacht laat aanvoelen. Velours geeft een elegante en chique uitstraling en laat jou iedere dag in je eigen hotel wanen.

Vive le wasmachine!

Waar een velours vloerkleed helaas niet gewassen kan worden, kan vloerkleed Vive dat wel! Okay, we moeten eerlijk toegeven dat onze Vive niet een echt velours vloerkleed is. Het is onze designers namelijk gelukt om een imitatie te produceren met dezelfde uitstraling en met meer gemak! Een glas rode wijn over het vloerkleed laten vallen? Geen enkel probleem! Vloerkleed Vive is namelijk wasbaar. Ja, echt! Je kan het vloerkleed, indien de grootte van je wasmachine dit toelaat, wassen op 40i graden Celsius. Na de wasbeurt kan het vloerkleed in de droger, op de laagste temperatuur, of aan de lucht drogen.

De sterke collectie Vive

Voor niets gaat de zon op. Waar vloerkleed Vive gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen, gaat dit helaas niet voor ieder vloerkleed op. Hoe kan het dat vloerkleed Vive dit wel kan? Vive is een polypropyleen vloerkleed, een kunststofvezel dat dusdanig goed omgesmolten is tot garen waardoor er een vloerkleed is geproduceerd. De kunstvezel heeft als voordelen dat het kleur- en slijtvast is en neem het geen vocht op. Ben je niet veel thuis en heb je daarmee dus ook niet veel tijd om schoon te maken? Dan is een vloerkleed uit de Vive collectie voor jou de ‘match made in heaven’!  

Specificaties vloerkledencollectie Vive

Merk FRAAI
Materiaal Polypropyleen
Gewicht 1,6kg/m²
Dikte 14mm
Productiemethode Tufting
Poolhoogte 12mm
Anti allergie Ja
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »