Clean vloerkleden

Leef zonder zorgen! Het omstoten van een glas limonade is geen enkel probleem meer met Clean! Met wasbaar vloerkleed Clean haal jij gemak, comfort en stijl in huis. Een kind kan de was doen!

1 - 7 van 7 producten

A clean house is a clean mind! Precies waar wij aan dachten bij het ontwikkelen van deze nieuwe collectie. Een schoon huis geeft jou een gerustgesteld gevoel. De een maakt stapsgewijs schoon en de ander heeft één keer per week een grote schoonmaakwoede en sopt het huis van top tot teen. Heb jij een druk huishouden en kan je helaas niet voorkomen dat er regelmatig wel een glas melk, wijn of limo omvalt? Dan is een vloerkleed uit de Clean-collectie dé oplossing voor jou.

-  Wasbaar
-  Makkelijk in onderhoud
-  Kind- en huisdiervriendelijk

Het gemak van vloerkleed Clean

Clean is een directe vertaling vanuit het Engels en betekent schoon, zuiver of rein. Het vloerkleed heeft een zachte uitstraling die zorgt voor rust in de chaos en rust in jouw hoofd. Naast dat het vloerkleed jou gevoelsmatig rust biedt, is het vloerkleed ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Hoe doe je dat dan precies? Nou, simpel gezegd: gooi het vloerkleed in de wasmachine! Doordat de Clean collectie synthetische vloerkleden bevat, kunnen deze vloerkleden gewassen worden op een maximale temperatuur van 40 graden om vervolgens aan de lucht te drogen of in de droger op de laagste temperatuur. Een kind kan de was doen!

Vloerkleed Clean is kindvriendelijk

We hebben je al uitgelegd wat het belangrijkste voordeel is van vloerkleed Clean, namelijk: dat het in de wasmachine kan. Dit maakt natuurlijk dat jouw kinderen kunnen spelen op het vloerkleed en jij zonder zorgen én onder het genot van een kopje koffie of thee op de bank As The World Turns kunt kijken. Door een Clean vloerkleed als speelkleed neer te leggen, hebben jouw kinderen en zijn/haar vriendjes eindeloos speelplezier op een zachte ondergrond zonder dat ze zich kunnen bezeren.

FRAAI Clean vloerkleed

De Clean collectie is een vooruitstrevende collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Het merk FRAAI staat bekend om zijn veelzijdige patronen, kleurrijke vloerkleden en eigentijdse designs. Met een groot arsenaal aan vloerkleden geven wij jou de mogelijkheid om eens een keer te experimenteren met kleuren, patronen en vormen. Wil je net even wat anders dan anders? Kies dan bijvoorbeeld voor een rond vloerkleed blauw.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!