Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
35% korting
35% korting
35% korting
35% korting

A clean house is a clean mind! Precies waar wij aan dachten bij het ontwikkelen van deze nieuwe collectie. Een schoon huis geeft jou een gerustgesteld gevoel. De een maakt stapsgewijs schoon en de ander heeft één keer per de week een grote opruim- en schoonmaakwoede en sopt het huis van top tot teen. Heb jij een druk huishouden en kan je helaas niet voorkomen dat er iedere week wel een glas melk, wijn of limo omvalt? Dan is een vloerkleed uit de Clean-collectie dé oplossing voor jou.

  • Wasbaar
  • Makkelijk in onderhoud
  • Kind- en huisdiervriendelijk

Het gemak van vloerkleed Clean

Clean is een directe vertaling vanuit het Engels en betekend ‘schoon’. Of ook wel zuiver en rein. Het vloerkleed heeft een zachte en rustige uitstraling wat zorgt voor rust in de chaos en rust in jouw hoofd. Maar naast dat het vloerkleed jou gevoelsmatig rust biedt, is het vloerkleed ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Hoe doe je dat dan precies? Nou, simpel gezegd: gooi het vloerkleed in de wasmachine! Doordat de Clean collectie synthetische vloerkleden bevat, kunnen deze vloerkleden gewassen worden op een maximale temperatuur van 40 graden om vervolgens aan de lucht te drogen of in de droger op de laagste temperatuur. Een kind kan de was doen!

Vloerkleed Clean is kindvriendelijk

We hebben je al uitgelegd wat het belangrijkste voordeel is van vloerkleed Clean, namelijk: dat het in de wasmachine kan. Dit maakt natuurlijk dat jouw kinderen zonder zorgen kunnen spelen op het vloerkleed en jij zonder zorgen onder het genot van een kopje koffie of thee op de bank As The World Turns kunt kijken. Door een Clean vloerkleed als speelkleed neer te leggen, hebben jouw kinderen en zijn/haar vriendjes eindeloos speelplezier zonder dat ze zich kunnen bezeren.

FRAAI Clean vloerkleed

De Clean collectie is een nieuwe, efficiënte collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Het merk FRAAI staat er om bekend veelzijdige patronen, kleurrijke vloerkleden en eigentijdse designs te hebben. Met een groot arsenaal aan vloerkleden geven wij jou de mogelijkheid om eens een keer te experimenteren met kleuren, patronen en vormen. Wil je net even wat anders dan anders? Kies dan bijvoorbeeld voor een rond vloerkleed blauw.

Specificaties vloerkledencollectie Clean

Merk FRAAI
Materiaal Polyester
Gewicht 1,5kg/m²
Dikte 14mm
Productiemethode Tufting
Poolhoogte 12mm
Anti allergie Ja
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger/Wasmachine

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »