Twist vloerkleden

100% wollen vloerkleden met een twist! Gevlochten vloerkleden die jouw voeten verwennen, iedere dag weer. Neutrale kleuren maken deze collectie een heuse aanwinst voor jouw ruimte.

1 - 6 van 6 producten

De Twist collectie van FRAAI | Home & Living bevat met de hand gevlochten vloerkleden die jouw binnenruimte een gevoel van comfort en zachtheid geven. De kwalitatief hoogwaardige wollen garen zijn in een stoer visgraat patroon gevlochten. Dit mooie vlechtpatroon zorgt ervoor dat de kwaliteit is te voelen én te zien en zorgt voor een luxe uitstraling. 

-  Mooi vlechtpatroon
-  Handgemaakt
-  100% wol

Geef jouw kamer een Twist

Behoefte aan een nieuwe look in huis? Geef jouw ruimte een twist door er een wollen kleed neer te leggen uit deze collectie! De speciale techniek die is gebruikt om het wollen vloerkleed te maken, zorgt voor een unieke uitstraling. Door de natuurlijke kleuren is de Twist collectie makkelijk te combineren in zowel een neutraal als een kleurrijk interieur. Combineer een gevlochten vloerkleed met andere zachte kleuren en laat jouw kamer een oase van rust worden. Ook in een kleurrijke ruimte is dit wollen vloerkleed een aanwinst! De mooie vlechtstructuur zorgt voor een spannende mix van verschillende texturen.

De voordelen van vloerkledencollectie Twist

Wil jij een ruimte creëren die warmte en comfort uitstraalt? Dan is de Twist collectie met wol gevlochten vloerkleden echt iets voor jou. Een voordeel van dit wollen vloerkleed is dat het materiaal een geluiddempende werking heeft. Woon je in een appartement met onderburen of een gehorig huis? Dan kan dit kleed naast een decoratieve functie ook een functionele werking hebben. Volero beschikt over meer wollen vloerkleden met praktische voordelen. Spreken wol gevlochten vloerkleden jou wel aan? Bekijk dan ook eens de Knit vloerkleden collectie.

Neutrale vibes met gevlochten vloerkleed Twist!

Op zoek naar manieren om de Twist vloerkleden nog verder te versterken? De natuurlijke vibe die een gevlochten vloerkleed van nature heeft, doe je eer aan door het vloerkleed te combineren met andere natuurlijke elementen. Denk aan houten meubels en andere natuurlijke accessoires. Door het vlechtpatroon oogt jouw ruimte luxe en warm. Zeker in de koude winterperiode kan dit van waarde zijn in jouw huis. Bevalt deze uitstraling jou en zou je hier meer van willen zien? Bekijk dan onze andere natuurlijke vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!