Pearl vloerkleden

Een warm, zijdezacht en prachtige parel om naar te kijken! Vloerkleed Pearl bekijk je vanuit iedere hoek weer op een andere manier. Het viscose materiaal zorgt voor een subtiele glans. Loop rondom het vloerkleed en het lijkt meerdere kleuren te hebben.

1 - 11 van 11 producten

Een prachtige en elegante toevoeging aan de collecties van FRAAI. Collectie Pearl bestaat uit viscose vloerkleden. De vloerkleden uit collectie Pearl laten zich kenmerken door de glanzende look en de prachtige kleuren. Het viscose materiaal maak het vloerkleed zijdezacht en zorgt ervoor dat het vloerkleed vanuit iedere hoek weer een andere kleurtoon krijgt. Collectie Pearl is een waar pareltje om in huis te halen.

  • Luxe uitstraling
  • Mooie glans
  • Makkelijk te combineren

Glansrijk Pearl vloerkleed

De vloerkleden uit collectie Pearl zijn gemaakt van het bijzondere en zijdezachte materiaal viscose. Het materiaal laat zich duidelijk kenmerken door de natuurlijke glans. Deze glans en de bijhorende vleug maakt dat het vloerkleed vanuit iedere hoek een net wat andere kleur lijkt te hebben. Vanuit iedere hoek van de kamer zie jij de schoonheid van vloerkleed Pearl. Een vloerkleed uit collectie Pearl zorgt er zelf al voor dat je interieur een touch krijgt van de Hotel Chique woonstijl. Een woonstijl dat zich laat kenmerken door het luxe hotel gevoel. Maar dan thuis!

Warme vloerkledencollectie Pearl

Dat de viscose vloerkleden uit collectie Pearl zich laat kenmerken door de zachtheid aan de voeten, laat het zich ook kenmerken door de warme sfeer dat het met zich mee brengt. Een viscose vloerkleed in huis neerleggen brengt automatisch fijne associaties met zich mee. Warmte, genegenheid en huiselijk en vertrouwd gevoel. Een veilige en fijne plek om in thuis te komen. Vloerkleed Pearl is niet alleen het pareltje in huis om naar te kijken. Vloerkleed Pearl is ook het pareltje dat jou een extra fijne en aangenaam gevoel krijgt. Alsof je nergens anders meer heen wilt.

Experimenteer met vloerkleed Pearl

Een vloerkleed uit collectie Pearl is in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je een ruime keuze en kan je in iedere kamer een ander kleurtje neerleggen! Het viscose materiaal is uniek en dient met zorg te worden behandeld. Ga je liever voor een vloerkleed met minder omkijken, dan hebben wij voor jou een passend alternatief! Vloerkledencollectie Vive heeft eenzelfde, glanzende vleug zoals de vloerkleden uit collectie Pearl. Vloerkleed Vive is gemaakt van polypropyleen. Bevat jouw nieuwe Vive vloerkleed een vlek? Geen probleem! Met het gemak gooi je Vive vloerkleed in de wasmachine. Een kind kan de was doen!

Specificaties vloerkledencollectie Pearl

Merk FRAAI
Materiaal 95% Viscose / 5% Katoen
Gewicht 3,1kg/m²
Dikte 7mm
Productiemethode Machinaal geweven
Poolhoogte 6mm
Anti allergie Ja
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Ja
Reinigen Stofzuiger/Licht vochtige doek

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!