Luminous vloerkleden

Een stralende toevoeging aan de collecties van FRAAI | Home & Living is collectie Luminous. Neutrale, effen wollen vloerkleden die in de meest uiteenlopende interieurs de nodige rust brengen. Zie jij al voor je hoe Luminous in jouw woning straalt?

1 - 5 van 5 producten

Collectie Luminous van FRAAI | Home & Living collecties kenmerkt zich door een stralende en heldere uitstraling. En wat voor een collectie Luminous is. Collectie Luminous is briljant, eigentijds, stralend en levendig in één! Met dank aan het hoogwaardige wollen materiaal en de prachtige weeftechniek, is collectie Luminous de perfecte toevoeging bij jou in huis. 

- Hoogwaardige kwaliteit
- Isolerende werking
- Lekker zacht

Stralende Luminous vloerkledencollectie

Dat collectie Luminous een ware lust is om naar te kijken, is te danken aan de bijzondere en prachtige weeftechniek. Ondanks dat de techniek niet vaak te zien is, brengen we deze graag onder de aandacht. De vloerkleden uit collectie Luminous zijn namelijk niet zomaar geweven vloerkleden. Collectie Luminous bestaat uit vloerkleden die met de hand zijn vervaardigd en dat straalt er vanaf. Ieder vloerkleed is zo uniek in zijn soort, waar jij apetrots op kan zijn. Luminous is een loop geproduceerd vloerkleed. Deze productiemethode zorgt er voor dat het vloerkleed ook wel kan worden gezien als bolletjes vloerkleed. De strengen wol worden gevormd tot bolletjes en op deze manier geweven waardoor het vloerkleed een prachtige en eigentijdse structuur krijgt.

Oersterk Luminous vloerkleed

Vloerkleed Luminous is, naast dat het een bijzondere weeftechniek heeft, geproduceerd van bijzonder materiaal, namelijk wol! Misschien sta je er niet vaak bij stil, maar wist jij dat het wollen materiaal talloze voordelen heeft? Voordelen waar je jarenlang van kan profiteren. Wollen vloerkleed Luminous brengt door het materiaal niet alleen een aangename, warme sfeer in huis, ook biedt het letterlijke een warme ondergrond. Ondanks dat het imago van wol misschien een beetje stoffig en oubollig is, is een wollen vloerkleed eigenlijk juist helemaal hip en trending! Was je namelijk al op de hoogte dat een schaap nooit doorweekt kan raken? Doordat de natuurlijke, wollen vezels dusdanig zo zijn geprogrammeerd, wordt vocht niet opgenomen, maar juist afgestoten! Hoe gaaf is dat?! 

Veilig met vloerkleed Luminous

Collectie Luminous heeft naast de waterafstotende werking, ook nog eens het krachtige voordeel vuilafstotend, zelfreinigend en brandwerend te werk te gaan. Doordat de vezels zo strak in elkaar zijn geweven, heeft een kruimeltje geen schijn van kans om zich hier tussen te wringen. Eenvoud dient te mens! Hierdoor ben jij minder tijd kwijt aan het stofzuigen van jouw nieuwe Luminous vloerkleed. Daarnaast werkt het vloerkleed zelfreinigend en kan het zo nu en dan dus wat pluisjes loslaten. De natuur doet zijn werk en jij geniet van een heerlijk zacht vloerkleed aan je voeten! Is het Luminous bolletjesvloerkleed niet helemaal jouw ding? Dan heeft FRAAI collecties natuurlijk nog vele andere wollen collecties die bij jou passen. Heb jij bijvoorbeeld al de Brilliant vloerkleden gespot? Gemaakt van hetzelfde hoogwaardige, wollen materiaal en toch een andere weefstructuur! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!