Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden

Een heldere en stralende collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Collectie Luminous! En wat voor collectie Luminous is. Collectie Luminous is briljant, eigentijds, stralend en levendig in één! Met dank aan het hoogwaardige materiaal en de prachtige weeftechniek, is collectie Luminous een ware toevoeging bij jou in huis.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Isolerende werking
  • Lekker zacht

Stralende Luminous collectie

Dat collectie Luminous een lust is om naar te kijken, is te danken aan de bijzondere en prachtige weeftechniek. Ondanks dat de techniek niet vaak te zien is, brengen we deze graag bij je onder de aandacht. Luminous is namelijk niet zomaar een geweven vloerkleed. Collectie Luminous bestaat uit vloerkleden die met de hand zijn vervaardigd en dat straalt er vanaf. Ieder vloerkleed is zo uniek in zijn soort, waar jij apetrots op kan zijn. Luminous is een loop geproduceerd vloerkleed wat maakt dat het eigenlijk een bolletjes vloerkleed wordt. De strengen wol worden gevormd tot bolletjes en op deze manier geweven waardoor het vloerkleed een prachtige en eigentijdse structuur krijgt.

Oersterke Luminous collectie

Naast dat collectie Luminous een bijzondere weeftechniek heeft, is het ook nog eens van bijzonder materiaal gemaakt, namelijk wol! We staan er niet vaak bij stil, maar het wollen materiaal heeft talloze voordelen waar jij eindeloos van kan profiteren. Wollen vloerkleed Luminous brengt door het materiaal niet alleen een warme sfeer in huis, ook bied het een aangename en warme ondergrond. Ondanks dat het imago van wol misschien een beetje stoffig en oubollig is, is een wollen vloerkleed juist helemaal hip en trending! Wist jij dat een schaap nooit doorweekt kan raken? Doordat de natuurlijke vezels dusdanig zo zijn geprogrammeerd, wordt vocht niet opgenomen, maar afgestoten.

Veilig met collectie Luminous

Naast de waterafstotende werking heeft collectie Luminous ook het krachtige voordeel vuilafstotend, zelfreinigend en brandwerend te werk te gaan. Doordat de vezels zo strak in elkaar zijn geweven, heeft een kruimeltje geen schijn van kans om zich hier tussen te wringen. Eenvoud dient te mens! Hierdoor ben jij minder tijd kwijt aan het stofzuigen van jouw nieuwe Luminous vloerkleed. Daarnaast werkt het vloerkleed zelfreinigend en kan het zo nu en dan dus wat pluisjes loslaten. De natuur doet zijn werk en jij geniet van een heerlijk zacht vloerkleed aan je voeten!

Specificaties vloerkledencollectie Luminous

Merk FRAAI
Materiaal Wol
Gewicht -
Dikte 10mm
Productiemethode Handgeweven
Poolhoogte 30mm
Anti allergie -
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »