Lissabon buitenkleden

Haal Lissabon naar je toe met de nieuwe buitenkleden collectie van FRAAI | Home & Living. Sierlijk, robuust en een ware aanwinst voor iedere tuin, terras of balkon. Buitenkleed Lissabon geeft sfeer aan écht iedere buitenruimte. Kom tot rust in jouw nieuw

1 - 1 van 1 producten

Haal het gevoel van Lissabon naar je toe met de nieuwe buitenkleden van de FRAAI | Home & Living collecties. Sierlijk, robuust en een ware aanwinst voor iedere tuin, terras en balkon. Buitenkleed Lissabon geeft sfeer aan écht iedere buitenruimte. Kom tot rust in jouw nieuw afgestylde buitenruimte met een buitenkleed uit collectie Lissabon.

-  Uniek design
-  Geschikt voor binnen én buiten
-  Onderhoudsvriendelijk

Prachtig Lissabon buitenkleed

Het unieke design van collectie Lissabon en de sierlijke franjes aan weerszijden maakt dat jij kan ontspannen wanneer je plaats neemt in je recent afgestylde buitenruimte. De loungekussens zijn weer onder het stof vandaan gehaald, de kleurrijke plantjes staan klaar om gepot te worden en jij bent helemaal klaar voor een lange zomer met veel zon en gezelligheid. Buitenkleed Lissabon heeft een strak vintage design in combinatie met sierlijke franjes aan weerszijden. Wie zegt dat strak en sierlijk niet samen gaan, zit er flink naast! Het vintage design van collectie Lissabon kenmerkt zich ook nog eens door de strakke Aztec print. Strakke en haakse lijnen die een prachtig lijnenspel creëren die in combinatie met de neutrale kleur in ieder interieur kan worden neergelegd.

Het gemak van Lissabon buitenkleed

In een innoverende wereld denken we vaak nog aan vroeger. Wie had ooit gedacht dat een vloerkleed ook buiten gebruikt kon worden? Met dank aan de ontwikkelingen op het gebied van materiaal en productietechnieken, slagen we er steeds weer in om nieuwe artikelen op de markt te zetten. En zo ook een vloerkleed voor buiten! Met outdoor buitenkleed Lissabon heb jij het plezier en zachte gevoel van een vloerkleed, maar dan buiten! Met jouw nieuwe Lissabon outdoor buitenkleed kan jij het hele jaar buiten vertoeven. Creëer jouw knusse buitenruimte en geniet van een gezellige buitenbeleving samen met vrienden of familie. Hoe het mogelijk is dat Lissabon buitenkleed buiten kan blijven liggen is te danken aan de materiaalsamenstelling. Collectie Lissabon is gemaakt van de krachtige combinatie van polyester en polypropyleen. Twee synthetische materialen die van bolletjes uitgesmolten zijn tot lange garen. Naast dat het materiaal goed tegen een Nederlandse regenbui kan, kan jij jouw Lissabon buitenkleed gemakkelijk reinigen met een sopje.

Het grootse Lissabon buitenkleed

Heb jij een buitenruimte dat bijna net zo groot is als de stad Lissabon zelf? Okay, niet letterlijk zo groot als het oppervlakte van de stad (84,6km²), maar wel een grote tuin. We snappen dan ook erg goed dat jij bij jouw grote lounge-set een passend buitenkleed wilt. Met een groot buitenkleed kan jij de ruimte al aardig opvullen! Zo kan jij gerust op blote voeten rondlopen én heb je een extra leuke uitstraling van je buitenruimte! Ben je misschien te veel onder de indruk van collectie Lissabon? FRAAI heeft nog tal andere buitenkleden collecties in het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van collectie Playa buitenkleden? Collectie Playa is ook uiterst geschikt om buiten te liggen en bevat andere designs en kleuren die een gezellige toevoeging kunnen zijn aan jouw buitenruimte! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!