Cozy vloerkleden

Een vloerkleed uit de Cozy collectie brengt ultiem comfort en zachtheid in jouw huis! Het voelt aan als een streling voor je zintuigen, en dankzij het gebruik van hoogwaardig polyester is een vloerkleed uit de Cozy collectie ook buitengewoon sterk!

1 - 10 van 10 producten

Het Cozy vloerkleed brengt een ongeëvenaarde zachtheid en warmte in jouw huis! De warme vloerkleden uit de Cozy collectie zijn gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor ze niet alleen extreem comfortabel zijn, maar ook een luxe uitstraling aan jouw interieur toevoegen.

- Geluiddempend
- Makkelijk in onderhoud
- Zacht

Cozy vloerkleden in jouw interieur

Een Cozy vloerkleed voelt fluweelzacht aan, waardoor je er keer op keer met je handen en voeten doorheen wilt gaan. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en je voeten meteen kunnen genieten van de ultieme zachtheid van een Cozy vloerkleed in je slaapkamer. Het is de perfecte manier om je dag met comfort te beginnen! Maar Cozy vloerkleden zijn niet alleen een traktatie voor je zintuigen; ze transformeren ook de sfeer van de ruimte. Het zachte en warme gevoel dat een laagpolig vloerkleed uitstraalt, geeft je interieur een knusse uitstraling.

Tal aan voordelen met een laagpolig vloerkleed Cozy

Het geheim achter het ongeëvenaarde comfort van een Cozy vloerkleed zit hem in het gebruik van 100% polyester. Dit fijne kunstvezelmateriaal maakt het mogelijk om uiterst dunne en zachte garen te produceren, die vervolgens worden geweven tot de meest luxueuze vloerkleden. Het resultaat? Een vloerkleed dat niet alleen heerlijk zacht is, maar ook duurzaam en makkelijk in onderhoud.
Op zoek naar een laagpolig, zacht vloerkleed met een modern design? Dan is een vloerkleed uit de Giselle collectie écht iets voor jou!

Polyester staat bekend om zijn veerkracht en bestendigheid tegen vlekken en morsen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het behoud van de prachtige uitstraling van je Cozy vloerkleed, zelfs niet in een druk huishouden. Wat wil je nog meer!

FRAAI Cozy vloerkleed

De Cozy collectie is een uiterst zachte collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Het merk FRAAI staat bekend om zijn veelzijdige patronen, kleurrijke vloerkleden en eigentijdse designs. Met een groot arsenaal aan vloerkleden geven wij jou de mogelijkheid om eens een keer te experimenteren met kleuren, patronen en vormen. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!