Geel in je interieur
Wooninspiratie / 19 Oct 2018

Geel in je interieur


Waar geel voorheen een te opvallende of vrolijke kleur was, zie je hem nu steeds vaker. Het gebruik van geel geeft energie in je interieur. Het staat voor zomer, zon en plezier. Ook kan je een statement maken of een ruimte opfleuren. Ben jij inmiddels – net als wij – fan en wil je meer geel in huis? Wij helpen je in deze blog graag een eindje op weg. 

Soorten geel interieur

Naast de bekende geeltinten zoals mosterd, oker en kanarie zijn er nog meer tinten. Wist je dat er onder andere zandgeel, honinggeel, citroengeel, saffraangeel en meloengeel bestaat? Al deze  tinten zijn onder andere terug te vinden op de kleurwaaiers of natuurlijk via het internet.

Geel in je interieur

Haal geel in huis

Wil je graag geel in huis, maar weet je niet zo goed waar je kan beginnen en wil je het een beetje subtiel houden? Ga dan voor een eyecatcher in huis. Denk aan een gele vaas of kunstwerk. Wanneer je toch niet zo blij wordt hiervan, kan je altijd gemakkelijker de eyecatcher vervangen.

Durf jij het aan om wat meer geel toe te voegen, ga dan voor accessoires zoals een stoel, vloerkleed of een sprei. Op een grijze bank kunnen een paar gele kussens je bank helemaal afmaken.

Geel vloerkleed

Als het gaat om combineren met andere kleuren, kan je op safe spelen door te gaan voor wit, grijs, zwart, taupe en koper. Durf je nog een stapje verder te gaan? Ga dan voor geel met oranje tinten, donkerblauw en poederroze.

Kortom, wat geel betreft is er veel mogelijk. Je kan voor subtiel gaan, maar ook all the way! Bekijk wat goed voelt , zodat het eigen blijft voelen.

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht