16-02-2022 · 2 min. leestijd

Nieuwkomer Alert: VTwonen vloerkleden!

Wat ooit begon als een passie voor vloerkleden, is nu uitgegroeid tot het grootste aanbod vloerkleden van Nederland! Naast exclusieve aanbieder van ons eigen label FRAAI Home & Living, bieden wij ook vloerkleden aan van leveranciers van over de hele wereld. Zo kunnen we jou elke dag het grootste, meest veelzijdige aanbod aan vloerkleden blijven bieden. Ons deskundige team van specialisten is continue op zoek naar de laatste trends op het gebied van vloerbekleding en aanbieders die onze passie voor vloerkleden delen. Daarom... slaan Volero en VT Wonen de handen in één!

VT wonen vloerkleed Nature Cord Antraciet

VTWonen vloerkleden: trendy & kwaliteit

VT wonen is al jaren hét platform voor interieurliefhebbers. Van stylingtips en inspirerende binnenkijkers tot praktische informatie voor de doe-het-zelver, VT Wonen helpt je om weer verliefd te worden op je huis! En dat doen ze met een prachtige vtwonen vloerkleden collectie die bestaat uit kwalitatief hoogwaardige materialen en trendy designs. Wat je woonstijl ook is, van een vtwonen vloerkleed wordt je huis gelukkig!

Grijs vloerkleed VT wonen Wollen vloerkleed VT wonen

VT Wonen vloerkleed: maakt huis én natuur gelukkig!

De eerste vt wonen vloerkleden collectie die bij Volero te verkrijgen is, is meteen de meest unieke! Deze collectie genaamd Nature Cord is zo speciaal, omdat deze is gemaakt van 100% wol die op diervriendelijke wijze is verkregen. Voor deze collectie is nieuwe scheerwol gebruikt uit Nieuw-Zeeland en Engeland. De ene soort kenmerkt zich door de extra lange vezels en de ander staat juist bekend staat om de dikte van de vezels. Je kan dus stellen dat deze gouden samenstelling ervoor zorgt dat de vloerkleden extra lang mee gaan. Lang en zorgeloos genieten van jouw nieuwe vt wonen vloerkleed, daar worden jouw huis én moeder natuur heel gelukkig van!

Ook het design van de Nature Cord is uniek. Deze wollen vloerkleden zijn voorzien van een bijzondere geribbelde structuur die zorgt voor een extra dimensie. De neutrale kleuren waarin deze collectie te verkrijgen is en het tijdloze design maken deze vtwonen vloerkleden geschikt voor ieder interieur! Zijn rechthoekige vloerkleden je te gewoontjes? De Nature Cord is ook verkrijgbaar in het rond!

VT wonen wollen vloerkleed Nature Cord Ecru Antraciet wollen vloerkleed VT wonen
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!