Vloerkleden bekend van TV

De afgelopen tijd zijn de vloerkleden van Volero vaak op TV te zien geweest. Programma`s worden vaak mede mogelijk gemaakt door de vloerkleden van Volero. Op deze pagina vind je een overzicht van vloerkleden die op TV zijn geweest.

1 - 21 van 21 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken

Volero op tv

RTL Woonmagazine, Wie Woont Waar, Help mijn man is klusser en ga zo maar door. Volero sponsort nu verschillende RTL programma’s. Van RTL 4, RTL 8 tot aan TLC; de vloerkleden van Volero zijn op TV! De Programma's worden 'mede mogelijk gemaakt' door onze vloerkleden. Op deze pagina vind je een overzicht van de vloerkleden die op TV zijn geweest. 

Soorten karpetten op TV

Welke soorten karpetten zijn er op tv? In roulatie worden er drie filmpjes geshowed. Het groene vloerkleed is de Wonder Groen/Zwart een vintage vloerkleed met mooi, zelf gedesigned medaillon. Het zwart/witte vloerkleed van de TV is de Grand Lines. Een hoogpolig vloerkleed met strakke zwarte lijnen. En dan is er nog onze patchwork pareltje; de Moods 16. Een rustiek kleurig patchwork vloerkleed welke zeer goed past op een houten vloer.

Met deze drie verschillende vloerkleden laten wij zien dat Volero een breed scala aan vloerkleden heeft en er voor elke smaak een passend vloerkleed is.  Een vloerkleed geeft je woonkamer sfeer, zorgen voor een warme ondergrond aan de voeten en geven je woonstijl meer geheel.

Vloerkleden van tv

Onze vloerkleden en karpetten zijn bekend van TV! Ons ruime aanbod vloerkleden maakt dat er voor iedereen iets is. Op deze pagina vind je een overzicht van vloerkleden die op TV zijn geweest. Van vintage tot modern, Volero heeft een breed scala aan vloerkleden. Niet voor niets zijn wij De Vloerkleden webshop van Nederland.

Zo hebben wij ook kindervloerkleden, dierenhuiden en lopers. Eigenlijk alles wat je op de vloer kan leggen vind je bij ons. En heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een vloerkleed, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze staan elke werkdag voor je klaar. Het kiezen van een vloerkleed kan namelijk best lastig zijn; Welk materiaal? Welke maat? Welke kwaliteit? En wij van Volero snappen dat en onze vloerkledenspecialisten helpen je graag verder!

De vloerkleden van TV zijn vaak direct leverbaar, waardoor je de volgende dag al kan genieten van je nieuwe aankoop. Dus voor welke ruimte je een vloerkleed zoekt, bij Volero vind je hem zo!   

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!