Rond vloerkleed

Is recht-toe, recht-aan iets te standaard voor jou? Probeer eens een rond vloerkleed! Perfect voor onder een cirkelvormige eettafel of ronde poef. Speel met vormen en rond de inrichting van je huis helemaal af met een Vloerkleed Rond.

73 - 96 van 580 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
2 3 4 5 6 ... 25

Is rechttoe, rechtaan iets te standaard voor jou? Probeer eens een rond vloerkleed! Perfect voor onder een cirkelvormige eettafel of ronde poef. Speel met vormen en rond de inrichting van je huis helemaal af. Wanneer je op zoek gaat naar een passend vloerkleed, selecteer je vaak op het beste materiaal, de mooiste kleurcombinaties en een passende grootte. Maar qua vorm blijf je vaak hangen bij vierkant rechthoekig vloerkleed. Des te leuker om eens voor een rond vloerkleed te kiezen! 

Een rond vloerkleed is vernieuwend en speels

Hoe combineer je een rond vloerkleed? Er zijn tal van manieren om een rond tapijt in je interieur te manoeuvreren. Een van die manieren is om het ronde kleed als een soort voetstuk te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een geweldige vintage fauteuil, een enorme vleugel of een bescheiden buste die je een prominente plek in de ruimte wilt geven? Zet ze op een rond karpet en de items krijgen de aandacht die ze verdienen.

Daarnaast kun je door het gebruik van een rond vloerkleed, de vorm van andere ronde meubelstukken nog eens extra benadrukken. Heb je net als de ridders uit het bekende sprookje, een ronde tafel? Maak het geheel af met een passend, cirkelvormig tapijt! Of voldoe jij aan het absolute droomscenario en ben jij trots bezitter van een rond bed? Laat deze kans dan niet voorbij gaan, zonder deze ultieme droom nog eens te benadrukken met een rond kleedje waar je het bed op plaatst. Ben je een beetje rebels? Een rond vloerkleed onder een vierkante tafel oogt speels, is verrassend en breekt de boel op.

Eén rond kleed te weinig? Ga voor 2 stuks!

Waarom voor een rond vloerkleed gaan... als je er ook voor twee kunt hebben? It takes two to tango! Natuurlijk kun je voor één groot, rond vloerkleed kiezen, maar als je de smaak te pakken hebt kun je naast spelen met vormen, ook spelen met aantallen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote ruimte tot je beschikking hebt, kun je door meerdere ronde kleden neer te leggen kleine ‘eilandjes’ creëren om de ruimte op te vullen en toch een eenheid scheppen. Ook de trend om vloerkleden op elkaar te leggen, ook wel vloerkleed-layering genaamd, geeft een verrassend effect. Een rond vloerkleed groen of roze kun je perfect combineren met een jute vloerkleed rond. Of overweeg eens dezelfde ronde vloerkleden maar dan in gespiegelde kleuren.

Een materiaal dat zich uitstekend leent voor een rond vloerkleed, is jute. Doordat deze natuurlijke stof erg stevig is en veel rust uitstraalt kun je perfect met de vorm van het kleed spelen. Door de afwisseling tussen de rustige stof en de uitzonderlijke ronde vorm creëer je een aangename balans in jouw woon- eet- of slaapkamer. Kortom: een rond vloerkleed geeft een verrassende twist aan elk interieur zonder de inrichting uit evenwicht te brengen.

Vloerkleed rond: verschillende soorten

Een rond vloerkleed komt voor in vele verschillende materialen. Populaire vloerkleden zijn jute ronde vloerkleden tot katoen en wol. We hebben heel veel soorten ronde vloerkleden. Naast het materiaal komen de ronde vloerkleden ook voor in verschillende maten van kleine ronde vloerkleden tot aan grote ronde vloerkleden. Mocht een maat er voor jou niet tussen staan? Bij Volero kun je nu ook kiezen voor een vloerkleed op maat

Ronde vloerkleden in maat 90cm en 100cm

Ben jij op zoek naar een klein vloerkleed in een ronde maat? Dan is een 90cm of 100cm rond vloerkleed echt iets voor jou! Kleine ronde vloerkleden werken niet alleen knus, maar zijn gemakkelijk te plaatsen in een interieur. Zo kun je dit klein rond vloerkleed plaatsen onder een salontafel of onder een poef in de slaapkamer. Is een vloerkleed van 90cm te klein? Neem de broer van 100cm! 

Shop nu een rond vloerkleed 100cm.

Ronde vloerkleden in maat 120cm

Mocht jij op zoek zijn naar een kleiner formaat vloerkleed in het rond, maar wil je ook weer niet de kleinste maat nemen? Dan is een vloerkleed van 120cm een echte aanrader. Dit formaat staat bekend als het net niet de kleinste formaat, maar behoort ook niet tot de grotere vloerkleden. Dit maakt een 120cm vloerkleed perfect om in huis te halen, want qua formaat is dit vloerkleed gemakkelijk te plaatsen in een interieur. 

Shop nu een rond vloerkleed 120cm.

Ronde vloerkleden in maat 140cm en 150cm

Een vloerkleed in een gemiddelde maat gezocht? Dan kom je uit bij onze middelgrote vloerkleden. Voor een rond vloerkleed betekent dit een formaat van 140 of 150 (cm). Een 140 of 150 (cm) vloerkleed in het rond is een vloerkleed, wat qua formaat perfect is te combineren met meubels in huis en de tuin. Tuin? Ja je hoort het goed. Ronde vloerkleden zijn er nu ook voor buiten. Deze staan bekend als ronde tuinkleden

Shop nu rond vloerkleed 150cm.

Ronde vloerkleden in maat 180cm

Een vloerkleed van 180 (cm) valt net nog onder de middelgrote vloerkleden. Qua formaat is dit vloerkleed wel iets groter dan een vloerkleed van 140 of 150 (cm), maar misschien is dit wel voor jou de ideale afmeting?! Een 180cm is ideaal voor in de woon- of slaapkamer, maar ook voor buiten. Deze ronde buitenkleden zijn namelijk weerbestendig, waardoor het verleidelijk is om een buitenkleed te nemen in het rond. 

Shop nu rond vloerkleed 180cm.

Ronde vloerkleden in maat 200cm

Vloerkleden in de maat 200 (cm) vallen onder de categorie groot. Grote ronde vloerkleden zijn heel aantrekkelijk om in huis te nemen, doordat ze qua formaat goed aansluiten onder een ronde eettafel, salontafel of voor een bankstel. Uiteraard komen vloerkleden van 200cm ook voor als buitenkleden. Interessant om te weten is dat een rond vloerkleed van 200cm, goed te combineren is met meubels. Ronde vloerkleden doorbreken interieur met een hoekig uiterlijk. 

Shop nu rond vloerkleed 200cm.

Ronde vloerkleden in maat 220cm

Is een vloerkleed van 200cm toch te klein, ondanks dat hij valt onder grote vloerkleden? Uiteraard gaan wij bij Volero verder dan groot! Super groot, mega groot en XXL groot zijn te vinden in ons assortiment! Een 220cm vloerkleed is voor veel Nederlanders het ontbrekende stukje in hun interieur. Ontbreekt een vloerkleed ook in jouw interieur en hou je van groot? Dan is een 220cm vloerkleed de ideale match!

Ronde vloerkleden in maat 250cm

Groter dan groot? Ontdek onze 250cm ronde vloerkleden. Dit super groot rond vloerkleed staat prachtig onder een grote eettafel of grote salontafel. Een eigenschap die toebehoort aan dit mega groot rond vloerkleed van 250 is de verbindingsmogelijkheid die je krijgt in jouw interieur. Meubels die je plaats of om het ronde vloerkleed hebt, komen in een betere verbinding te staan met elkaar. 

Shop nu rond vloerkleed 250cm.

Ronde vloerkleden in maat 300cm

Niet groot of super groot, maar mega groot! Daar staat het 300cm rond vloerkleed om bekend. Dit XXL vloerkleed is de grootste in zijn formaat. Zijn alle maten hierboven te klein? Dan is een mega rond vloerkleed voor jou bestemd! Een 300cm rond vloerkleed wordt veel gezocht, omdat je op zoek bent naar het grootste ronde formaat vloerkleed. In een groot huis met een mega grote ronde tafel bovenop een mega groot rond vloerkleed van 300cm is prachtig om te zien.  

Shop nu rond vloerkleed 300cm.

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!