Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Jij was op zoek naar een 200x200cm vloerkleed en kwam bij ons terecht! Wist jij dat dit vierkant vloerkleed kenmerken heeft, die misschien juist beter bij je huis passen! Zo is het gemakkelijk een indeling te maken in je huis met vierkante vloerkleden. Daarnaast is een vierkant vloerkleed gemakkelijk te plaatsen iedere interieur. Dit betekent dat je het zowel voor op zolder kunt gebruiken, maar ook in je woon- of slaapkamer en natuurlijk is een vierkant vloerkleed aan iedere zijde in dezelfde lengte.

Vierkante vloerkleden = ruimte besparen

Vierkante vloerkleden hebben het grote voordeel dat zij ruimte besparen. Dit komt doordat het vloerkleed aan iedere kant dezelfde lengt heeft, waardoor je het vierkante vloerkleed gemakkelijk tegen de muur of in een hoek kan plaatsen. Zet er een bijzettafel en een stoel op en je hebt het perfecte zithoekje gecreëerd! Vierkante vloerkleden werken in de praktijk voor veel mensen beter, doordat zij hun huis symmetrisch hebben ingericht. Dit betekent dat je qua meubels ook alles op dezelfde afstand wil hebben. Met vierkante vloerkleden verdeel je precies de hoeveelheid afstand tussen meubels, mensen en de omgeving. Met het vloerkleed 200x200cm heb je met een middelgroot/groot vierkant vloerkleed, een vierkant tapijt die perfect is voor onder de eettafel of bank. Met name het wat grotere formaat van 200x200cm maakt dit het ideale vloerkleed voor in de woonkamer!

Creëer een zen omgeving met een beige of bruin vierkant vloerkleed

Kleuren zijn een belangrijke eigenschap van een vloerkleed. De kleur is meestal persoonsgebonden en natuurlijk heeft de kleur effect op onze hersenen. Zo zul je merken dat een geel vloerkleed veel opvallender is dan een grijs vloerkleed. Bij vierkante vloerkleden zijn tegenwoordig de kleuren bruin en beige super populair! Een beige vloerkleed en het bruine vloerkleed brengen je interieur in een zen omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen. Dit komt door de kleur verwerkt in het vloerkleed. Zo staat de kleur bruin voor stabiliteit en betrouwbaar, ditzelfde geldt voor beige. Beide staan bekend om aardse kleuren, die ontspannend werken in jouw interieur.

Vierkant vloerkleed 200x200cm een lekker groot vloerkleed voor in jouw woonkamer!

Het vloerkleed 200x200cm is qua formaat een ideaal groot formaat, die perfect kan dienen als woonaccessoire voor onder de bank. Dit formaat vloerkleed behoort tot de categorie grotere vloerkleden en is voor veel mensen thuis de favoriet in huis. Mocht je nou toch iets groters willen hebben dan het vloerkleed 200x200cm, dan hebben wij ook nog het vloerkleed 250x250cm of het vloerkleed 300x300cm voor de echte grote jongens!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »