Archie puzzelmatten

Ontdek de veilige en kleurrijke speelwereld van de Archie puzzelmatten! Met vrolijke kleuren en hoogwaardig EVA foamschuim bieden ze een veilige speelruimte, comfort en stimulatie. Laat je kleintje zorgeloos spelen en genieten van avonturen in een veilige

1 - 9 van 9 producten

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan dat je kleintje veilig en comfortabel kan spelen, en dat is precies waar de puzzelmatten van de Archie collectie voor zorgen. Met een sprankelende variatie aan kleuren, biedt een speelmat van het merk Little Olly voor elk kind en elke speelruimte dé perfecte oplossing!

  • Kleurrijk, stimulerend design
  • Makkelijk op te bergen
  • Gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen

Veiligheid en comfort van puzzelmat Archie

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kinderen zijn immers vol energie en avontuur. Daarom zijn alle Archie puzzelmatten gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen. Gemaakt van hoogwaardig EVA foamschuim, zijn ze niet alleen zacht en comfortabel, maar ook schokabsorberend, zodat jouw kleintje goed opgevangen wordt als het spelen iets te wild word.

Eindeloos speelplezier met puzzelmatten

Het leukste aan de Archie? Puzzelen, natuurlijk! De puzzelmatten bestaan uit 6 puzzelstukken met randen, die allemaal met gemak losgehaald kunnen worden. Ideaal voor kids om mee te spelen, maar ook voor jou als ouder. Bovendien zijn deze puzzelmatten uit te breiden met extra stukken en kleuren, waardoor je de speelruimte kunt aanpassen en vergroten naar wens. Na een speelsessie kunnen de puzzelstukken van deze puzzelmat snel en eenvoudig opgeborgen worden, zodat de kinderkamer weer netjes en georganiseerd is.

Vrolijk de kinderkamer op met een Archie puzzelmat

Met de vrolijke kleuren en levendige ontwerpen van de Archie puzzelmatten wordt de kinderkamer direct opgevrolijkt. Of het nu gaat om een regenachtige dag of een gezellige speelmiddag, de speelruimte voelt direct gezelliger aan met een Archie puzzelmat op de vloer. Laat je kleintje zich helemaal uitleven en genieten van urenlange speelavonturen in een kleurrijke en stimulerende omgeving.

Op zoek naar een puzzelmat met designs? Ontdek dan de puzzelmatten van de Alfie collectie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!