Hamat

1 - 24 van 98 producten
1 2 3 4 5

Al meer dan dertig jaar is Hamat een specialist op het gebied van deurmatten en tapijten, en dat is niet zonder reden! Met innovatieve designs, hoge kwaliteit en snelle levering tegen scherpe prijzen, heeft dit Nederlandse merk een sterke reputatie opgebouwd in meer dan 60 landen over de hele wereld. Van schoon- en droogloopmatten tot hoogwaardige vloerkleden op maat, met een kleed van Hamat zit je goed.

De innovatie en kwaliteit van Hamat

Een van de meest kenmerkende aspecten van dit Nederlandse merk is hun focus op innovatie. Hamat streeft voortdurend naar duurzame producten, milieuvriendelijke productiemethoden en procedures om afval te beperken. Met een eigen fabriek in India kan Hamat concurreren op wereldschaal en tegelijkertijd hoogwaardige producten leveren met een lagere milieubelasting.
Vanuit hun hoofdkwartier in Genemuiden beheren ze een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn met veel opslagruimte. Dit zorgt ervoor dat Hamat in staat is om hoge voorraden op te slaan en snel te leveren, en dit alles voor een scherpe prijs.

Van stijlvolle vloerkleden op maat tot kwalitatieve deurmatten

Hamat biedt een breed scala aan producten. Voor elke entree en uitgang is er een optie, van praktische wasbare deurmatten tot robuuste schoonloopmatten.
Op zoek naar een mooi vloerkleed voor binnen? Ontdek dan de vloerkleden op maat van Hamat! Deze duurzame vloerkleden worden speciaal voor jou op de gewenste maat gemaakt.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!