Summer Sale - tot 30% korting op heel veel buitenkleden
Summer Sale - tot 30% korting op heel veel buitenkleden
Scandinavisch interieur? Waarom houden wij van wit?
Wooninspiratie / 17 Sep 2018

Scandinavisch interieur? Waarom houden wij van wit?


Scandinavisch interieur is een opkomende trend. Het interieur is simpel: Wit, wit en af en toe zwart of pastel. Maar waarom vinden wij dat wit en zwart zo interessant?

Ten eerste, Scandinavisch interieur oogt tijdloos

Als je een ruimte binnenloopt met witte en zwarte kleuren kan je hier van alles van maken. Vandaar dat het tijdloos genoemd wordt. De combinaties zijn eindeloos. Bij een Scandinavisch interieur is de hoofdkleur ‘wit’. Wit valt met alle accessoires te combineren en is hier zo populair om geworden. In plaats van muren verven, verven wij ons accessoires.

Ten tweede…

…wit zorgt voor rust. Een oase van rust in je huis wil iedereen na een dag werken. Je kan zelf kiezen hoeveel en welke accessoires je bij je Scandinavische interieur. De witte kleuren zijn er
omdat de Scandinaviërs weinig licht binnen krijgen. Ze hebben daarom grote ramen en lichte kleuren in hun huis, om zo meer licht en warmte te creëren.

Scandinavisch appartementScandinavisch interieur

Verder….

…heeft deze interieur stijl grafische prints. Prints die gelijk zijn vaak zijn die te vinden op een Scandinavisch vloerkleed, of in kussens en worden vaak gebruikt in dit interieur. Alle printen hebben dit gemeen. De kleuren kan je personaliseren. Zo kan jij je eigen persoonlijke woonkamer creëren.
In de meeste woonkamers vindt je natuurlijke materialen. Bij natuurlijke materialen moet je denken aan dierenvachten. Dit zorgt voor een warme huiselijke sfeer. Hout en beton zijn natuurlijke materialen die je vaak terugvindt in een Scandinavisch interieur.

Door deze tips kan jij jouw Scandinavische interieur creëren. Vind je rust, in je eigen woonkamer, en blijf eindeloos ontdekken met het Scandinavische interieur!

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier de woontrends van 2019 en de trend voor komende winter.

Reacties:
Joel:
Wonderful site. Lots of useful information here. I
am sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious.
And certainly, thank you to your sweat! dildok3; <A HREF='https://xvj3gsdfghhfies.link/tags/dildok3/'>https://xvj3gsdfghhfies.link/tags/dildok3/</A>,

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »