Comfy vloerkleden

Alsof je daadwerkelijk op wolken loopt. Geen enkel ander gevoel kan de Comfy collectie op ...

1 - 24 van 39 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Comfortabel genieten van het meest zachte vloerkleed op aarde! Ja, je leest het goed! Een zachter vloerkleed bestaat er niet. Alsof je letterlijk op wolken loopt. Met een vloerkleed uit de Comfy collectie geef je jezelf en jouw voeten een aangenaam gevoel wanneer je op bloten voeten over het vloerkleed loopt. Of ligt... Het vloerkleed is zo extreem zacht dat je eigenlijk niets liever wilt dan hier de hele dag op liggen en sneeuw-engelen maken. 

  • Maar liefst 30mm hoog! 
  • Ontzettend fluffy en zacht
  • Extreem hoog aaibaarheidsgehalte

Vloerkleed Comfy in de wolken

De ontwerpers van de FRAAI Collecties hebben het weer uitstekend voor elkaar weten te krijgen. Een hip en trendy vloerkleed dat een enorm veel plezier geeft. Door het hoge fluffy en knuffelgehalte moet je ook niet gek staan te kijken dat je gasten afgeleid en geobsedeerd zijn door het vloerkleed. Wist je dat vloerkleed Comfy ook leuk staat in de babykamer? Een pasgeboren baby geeft liefde, warmte en een verliefd gevoel. Met de extreme zachtheid van het vloerkleed kan jij dus je kindje gemakkelijk op het vloerkleed neerleggen. Je baby heeft geen mogelijkheid om zich te bezeren en het vloerkleed biedt voldoende mogelijkheden om te leren draaien, kruipen of lopen. De ontwerpers konden het dan ook niet laten om speciaal voor de kinderkamer een collectie te ontwikkelen: de Huggy vloerkleden! Met vloerkleed Huggy haal jij dezelfde zachtheid in huis, maar dan in een leuke dierenvorm! 

Met vloerkleed Comfy uit bed stappen

Niet alleen is de Comfy collectie geschikt voor de kleintjes onder ons, ook juist voor jou is het een ideale woonpartner! Stel je eens voor als je op een koude winternacht naar de wc moet en je jouw blote voeten vanuit bed op een koude tegel- of laminaatvloer moet neerzetten omdat je niet zwevend naar de badkamer kan? Met het neerleggen van een slaapkamer vloerkleed kan jij jouw voeten met een gerust hart neerzetten zonder dat je een koude rilling over je rug krijgt. Uiteraard is het vloerkleed net zo heerlijk wanneer jij op een zomerse ochtend je klaarmaakt voor een dagje strand.

Comf(y)ortabel groot vloerkleed

Hoe groter, hoe beter en hoe meer plezier en genot jij hebt van jouw nieuwe Comfy vloerkleed. De Comfy collectie is verkrijgbaar in een verschillende, trendy vormen en maten. Wist je dat het rechthoekige Comfy vloerkleed Vloerkleed Comfy kan je hierdoor dan ook in vele ruimtes neerleggen en geniet iedereen van de zachtheid. Wil je eenzelfde zachtheid, maar net even een wat andere uitstraling? Bekijk dan eens onze luxe Glorious vloerkleden. Je voeten zakken compleet weg in dit prachtige, glinsterende vloerkleed. 

Specificaties vloerkledencollectie Comfy

Merk FRAAI
Materiaal Faux Fur (polyester)
Gewicht 1,3kg/m²
Dikte 35mm
Productiemethode Machinaal geweven
Poolhoogte 30mm
Anti allergie -
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!