Comfy vloerkleden

Alsof je daadwerkelijk op wolken loopt. Geen enkel ander gevoel kan de Comfy collectie op deze manier beschrijven. Zacht en comfortabel. Eigenlijk willen we niks liever dan dagen doorbrengen op een vloerkleed uit de Comfy collectie.

1 - 24 van 39 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Comfortabel genieten van het zachtste vloerkleed op aarde! Ja, je leest het goed! Een zachter vloerkleed bestaat niet. Alsof je letterlijk op wolken loopt. Met een vloerkleed uit de Comfy collectie geef je jezelf en jouw voeten een aangenaam gevoel wanneer je op bloten voeten over het vloerkleed loopt of ligt... Het vloerkleed is zo extreem zacht dat je eigenlijk niets liever wilt dan hier de hele dag op liggen en sneeuw-engelen maken. 

-  Maar liefst 30mm hoog!
-  Ontzettend fluffy en zacht
-  Extreem hoog aaibaarheidsgehalte

Vloerkleed Comfy in de wolken

De ontwerpers van de FRAAI | Home & Living collecties hebben het weer uitstekend voor elkaar weten te krijgen. Een hip en trendy vloerkleed dat enorm veel plezier geeft. Door het hoge knuffelgehalte van Comfy moet je ook niet opkijken als je gasten afgeleid zijn door het vloerkleed. Wij weten wel waar zij over fantaseren! Wist je dat vloerkleed Comfy ook leuk staat in de babykamer? Met de extreme zachtheid van het vloerkleed kan jij gerust je kindje op het vloerkleed neerleggen. Je baby heeft een heerlijk zachte ondergrond en het vloerkleed biedt voldoende veiligheid om te leren draaien, kruipen of lopen. De ontwerpers konden het dan ook niet laten om speciaal voor de kinderkamer een collectie te ontwikkelen: de Huggy vloerkleden! Met vloerkleed Huggy haal jij dezelfde zachtheid in huis, maar dan in een leuke dierenvorm! 

Met vloerkleed Comfy uit bed stappen

Niet alleen is de Comfy collectie geschikt voor de kleintjes onder ons, ook juist voor jou is het een ideale woonpartner! Stel je eens voor dat je op een koude winternacht naar de wc moet en je jouw blote voeten op een koude tegel- of laminaatvloer moet neerzetten? Door het neerleggen van een slaapkamer vloerkleed kan je lekker uit bed stappen zonder dat je een koude rilling over je rug krijgt. Vergis je niet, een slaapkamer vloerkleed is net zo heerlijk wanneer jij je op een zomerse ochtend klaarmaakt voor een dagje strand.

Comf(y)ortabel groot vloerkleed

Hoe groter, hoe beter en des te meer plezier jij hebt van jouw nieuwe Comfy vloerkleed. De Comfy collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en trendy vormen, zoals rond en ovaal. Vloerkleed Comfy kan je hierdoor dan ook in vele ruimtes neerleggen en zo kan iedereen genieten van de zachtheid. Wil je dezelfde zachtheid in een vloerkleed, maar dan met een vleugje glans? Bekijk dan eens onze luxe Glorious vloerkleden. Je voeten zakken compleet weg in dit prachtige, glinsterende vloerkleed. 

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!