Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Botanisch vloerkleed: nieuwe trend
Wooninspiratie / 26 Jul 2019

Botanisch vloerkleed: nieuwe trend


Nu we ons volop in de zomer begeven krijgen mensen vaak de neiging om het interieur hierop aan te passen. Vrolijke of juist pastelkleuren, natuurlijke materialen en veel licht zijn elementen die dan regelmatig gebruikt worden. Planten, groen en natuurlijke producten spelen een grote rol in de Botanische woonstijl. Ook een vloerkleed kan bijdragen aan een snelle zomer make-over. Je huis omtoveren naar de Botanische woonstijl? Dan mag er geen botanisch vloerkleed ontbreken! Jute vloerkleed

Botanisch vloerkleed

Een botanisch vloerkleed kan in één klap zorgen voor een warm, tropisch tintje in een interieur. Maar, hoe kies je zo’n kleed? Ten eerste zijn er verschillende botanische kleden te vinden. Zo bestaan er vloerkleden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals jute of hennep. Met een botanisch vloerkleed gemaakt van jute haal je echt de zomer in huis. Deze vloerkleden zijn geschikt voor op veel plaatsen in huis, zoals de woonkamer, studeerkamer en slaapkamer. Het materiaal jute leent zich door haar stevigheid en neutrale kleur perfect voor een creatieve toepassing in je interieur. Hennep vloerkleden kunnen ook heel goed gebruikt worden als retro vloerkleed.

Ibiza vloerkleed

Botanisch vloerkleed met print

Vaak wil men met een botanisch vloerkleed een bepaalde rust creëren in huis. In dat geval is een botanisch vloerkleed met een tropische print een goede oplossing. Zo is een palm bladeren print erg populair. Wil je echt een statement maken? Momenteel zien we ook veel Ibiza kleden terug in de botanische woonstijl. Dit zijn kleden van natuurlijk materiaal, zoals katoen, met  vrolijke kleuren en hippe designs.


Toch niet opzoek naar een botanisch vloerkleed? Kijk dan eens bij moderne vloerkleden.

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »