26-06-2019 · 2 min. leestijd

Botanisch vloerkleed: nieuwe trend

Heb jij door de zomerkriebels ook zin om je interieur op te leuken? Een Botanisch vloerkleed kan hier een mooie aanvulling voor zijn en voegt net dat beetje extra zomer toe waar jij misschien wel naar op zoek bent! Lees snel onze blog voor meer over het Botanische vloerkleed!

Nu we ons volop in de zomer begeven krijgen mensen vaak de neiging om het interieur hierop aan te passen. Vrolijke of juist pastelkleuren, natuurlijke materialen en veel licht zijn elementen die dan regelmatig gebruikt worden. Planten, groen en natuurlijke producten spelen een grote rol in de Botanische woonstijl. Ook een vloerkleed kan bijdragen aan een snelle zomer make-over. Je huis omtoveren naar de Botanische woonstijl? Dan mag er geen botanisch vloerkleed ontbreken!

Botanisch vloerkleed

Een botanisch vloerkleed kan in één klap zorgen voor een warm, tropisch tintje in een interieur. Maar, hoe kies je zo’n kleed? Ten eerste zijn er verschillende botanische kleden te vinden. Zo bestaan er vloerkleden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals jute of hennep. Met een botanisch vloerkleed gemaakt van jute haal je echt de zomer in huis. Deze vloerkleden zijn geschikt voor op veel plaatsen in huis, zoals de woonkamer, studeerkamer en slaapkamer. Het materiaal jute leent zich door haar stevigheid en neutrale kleur perfect voor een creatieve toepassing in je interieur. Hennep vloerkleden kunnen ook heel goed gebruikt worden als retro vloerkleed.

botanisch vloerkleed rond vloerkleed botanisch jute

Botanisch vloerkleed met print

Vaak wil men met een botanisch vloerkleed een bepaalde rust creëren in huis. In dat geval is een botanisch vloerkleed met een tropische print een goede oplossing. Zo is een palm bladeren print erg populair. Wil je echt een statement maken? Momenteel zien we ook veel Ibiza kleden terug in de botanische woonstijl. Dit zijn kleden van natuurlijk materiaal, zoals katoen, met  vrolijke kleuren en hippe designs.

Stijl jouw Botanisch vloerkleed!

Je hebt jouw stijlvolle Botanische vloerkleed binnen maar je hebt geen idee hoe nu verder. Geen paniek! Wij helpen je een handje op weg. Leg het vloerkleed in de zithoek onder de salon tafel. Kleed de zihoek aan door leuke accessoires zoals kussentjes, een deken, kaarsen en een paar leuke planten toe te voegen. Groen, oranje, blauw en bruin zijn een aantal kleuren die prachtig staan in combinatie met een effen Botanisch vloerkleed. Hoe ga jij jouw vloerkleed stijlen? 

Toch niet opzoek naar een botanisch vloerkleed? Kijk dan eens bij moderne vloerkleden.

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!