21-03-2022 · 3 min. leestijd

Voor welke deurmat ga jij? Laat je inspireren in deze blog!

Het schoonmaken van je huis moet nou eenmaal gebeuren. Alleen heeft niet iedereen zin om dit dagelijks te doen. Dan is het de klus om vuil en stof buitenshuis te houden, en daar helpt een deurmat goed bij! Natte, vieze, modderige voetstappen in huis wil niemand. Eigenlijk is in huis lopen met schoenen helemaal niet zo hygiënisch. In de Westerse cultuur is met schoenen in huis lopen er desondanks toch ingeslopen. Een deurmat is daardoor onmisbaar in ons regenachtige landje. Naast dat een deurmat de perfecte oplossing is tegen nattigheid, helpt het tijdens zonnige dagen tegen stof in huis. Het zorgt ervoor dat jij minder vaak je stofzuiger uit de kast hoeft te halen. Wel zo fijn natuurlijk!

Lekker praktisch zijn de wasbare deurmatten

De lente staat alweer voor de deur en dus is het tijd om ons op buiten te richten. Naast een mooi buitenkleed voor bij de loungeset of de buitentafel, is een deurmat een echte eyecatcher. Wat is er nou praktischer dan een deurmat die je kan wassen in de wasmachine?! Onze wasbare deurmatten zijn van 100% slijt- en kleurvast polyamide en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Is de deurmat vies geworden? Even in de wasmachine en hij ziet er weer uit als nieuw! Door de anti slip backing zal de deurmat netjes blijven liggen op zijn plek. Het grootste voordeel is dat de wasbare deurmatten voor binnen én buiten geschikt zijn. Lekker praktisch dus!

roze deurmat deurmat roze

Vrolijk thuiskomen met een deurmat met print

Vrolijk thuiskomen wil toch iedereen?! Waarom zou je dan voor een basic grijze of zwarte deurmat gaan? Een deurmat met print is veel leuker! Ga voor een stijlvolle mat die past bij jouw interieur, hotel chique of juist modern? Vergeet ook niet, het is het eerste wat je visite ziet als ze langskomen. Breng een glimlach op hun gezicht met een kersthert of roze uil.

Een deurmat met print maakt iedereen vrolijk. Is een figuur niks voor jou? Ga voor een moderne print, strepen, stippen of hartjes. Ben je een echte dierenvriend? Dan is een deurmat met dierenprint echt iets voor jou! Of je nou een kattenmens of meer een hondenmensen bent: voor ieder wat wils.

deurmat hart deurmat lijnen

Kies voor een deurmat met tekst

Deurmatten worden nou eenmaal onderschat. We lopen eroverheen zonder het door te hebben. Maar doe eens gek en maak het de blikvanger van de gang, slaapkamer of keuken. Deurmatten zijn er in verschillende kleuren en stijlen en zelfs met tekst! Een warm "Welcome" is altijd fijn thuiskomen! Een deurmat heeft een hoog gastvrijheidsgehalte, zo valt je visite nog eens met de deurmat in huis.

De deurmat met tekst kan zorgen voor een welkom gevoel of kan je juist laten lachen. De deurmat met tekst is tijdloos en past bij elk seizoen. Voor wie op zoek is naar een iets feestelijks zijn er ook deurmatten die juist zijn gemaakt zijn voor speciale gelegenheden. Doe eens gek en ga tijdens de kerstdagen voor een leuke deurmat met een kerstman erop. Wie wil dat nou niet cadeau krijgen of geven? Kerst is misschien nog ver weg, maar de paasdagen staan al wel voor de deur! Kies voor een leuke deurmat met de tekst "Happy Easter"! Kortom; een deurmat mag niet ontbreken. Kies snel jouw nieuwe blikvanger!

deurmat home sweet home deurmat welcome
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!