Top 10 Effen vloerkleden

Een effen vloerkleed brengt rust in huis. Heb je aanwezige meubels of kleurrijke muurdecoratie? Dan zorgen effen vloerkleden voor die gewenste balans. In deze Top 10 Effen vloerkleden helpen we jou met het vinden van het perfecte effen vloerkleed!

1 - 10 van 10 producten

Effe rust in huis! Dat is wat een effen vloerkleed meebrengt in jouw interieur. Heb je aanwezige meubels of kleurrijke muurdecoratie? Dan brengt een effen vloerkleed weer balans in de zithoek. In deze Top 10 Effen vloerkleden helpen we jou met het vinden van het perfecte effen vloerkleed!

Gekleurd effen vloerkleed

Een effen vloerkleed hoeft absoluut niet saai te zijn! Effen vloerkleden zijn er in alle mogelijk te bedenken kleuren. Is jouw zithoek ook toe aan eenheid en synergie? Haal je inspiratie uit de natuur en ga voor een woonkamer vloerkleed in aardetinten! Een natuurlijke kleur, zoals taupe of bruin, geeft extra rust en past perfect bij andere natuurlijke materialen in huis. Je kan natuurlijk ook helemaal uit je slof schieten met een fellere kleur, zoals blauw of groen! Met een effen vloerkleed kan je simpelweg heel veel kanten op, omdat het in de basis al veel rustiger oogt dan bijvoorbeeld een geometrisch vloerkleed.

Ook kan ieder effen vloerkleed er weer anders uitzien, afhankelijk van het materiaal, de productiemethode en de poolhoogte. Een hoogpolig vloerkleed heeft een zachte, warme uitstraling en staat voor comfort. Een laagpolig vloerkleed heeft een strakke uitstraling en is daardoor beter geschikt voor een moderne inrichting. Gevlochten, geknoopt of geweven: iedere weeftechniek kan ook weer een andere look en feel met zich meebrengen.

Rust en balans met onze Top 10 Effen vloerkleden!

In deze Top 10 Effen vloerkleden hebben we de bestverkochte effen vloerkleden voor jou op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een zachte aanvulling op de baby- of slaapkamer? Ga dan voor een hoogpolig slaapkamer vloerkleed! Een fijne inrichting zorgt voor een betere nachtrust en wie houdt er nu niet van uitgerust wakker worden? Daarnaast geeft een vloerkleed ook meer warmte en comfort dan koude tegels of laminaat. Of ga voor meer kleur! De kunst is om de kleur van jouw vloerkleed terug te laten komen in accessoires in huis. Dat zorgt voor een mooi en stijlvol geheel. Wil je toch liever een eyecatcher op de vloer? Kijk dan naar een geruit vloerkleed, een effen basis met een zwarte of gekleurde ruit. Daarmee behoud je de rust en eenvoud, maar dan met een speelse touch!

 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!