Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Wat is precies een buitenkleed? De naam zegt het eigenlijk al; een buiten vloerkleed is een tapijt dat je (ook) buiten kunt leggen, ofwel een tuinkleed. Door het waterafstotende, plastic materiaal zijn de karpetten bestand tegen hetgeen wat wij ‘typisch Hollands weer’ noemen; soms een beetje nat, maar wel lekker om buiten te zitten. Daarnaast vrolijken buitenkleden jouw buiteninterieur op en maken ze ieder terras of tuintje een stukje gezelliger. Shop hier snel jouw nieuwe buiten vloerkleed en ga lekker van de buitenlucht genieten.

Buiten vloerkleden: Let’s take it outside!

Speel met verschillende kleuren en varianten en creëer in een handomdraai de sfeer waar jij naar opzoek bent. Zo is er ook een balkonkleed, perfect voor bij de loungeset. Wil jij na een lange dag tot rust komen in jouw eigen buiten-area? Ga dan voor een sereen kleurenpalet met groen, grijs, beige of crème. Krijg jij een flinke energie-boost van de buitenlucht? Dan past een tuinkleed met een wat moderner design waarschijnlijk beter bij jouw wensen. Ligstoel erbij, parasol uitgeklapt en de BBQ aan; het ontspannen kan beginnen!

Buitenkleden zijn gemakkelijk schoon te maken!

Hoe hou je een buitentapijt schoon? Doordat het buitenkleed zo geproduceerd is dat het wel tegen een stootje kan, hoef je hier niet heel bang voor te zijn. Met een natte doek verwijder je gemakkelijk gemorste etensresten of ander vuil. Is er onverhoopt toch een bui langsgekomen en ligt jouw buitenvloerkleed nog buiten? No worries, het droogt met alle gemak weer op in de zon. Een ander voordeel van onze buiten vloerkleden is dat je ze heel gemakkelijk oprolt en wegzet.

Buitentapijten zijn weerbestendig

Buitenkleden het goed in de serre of op het dek van je boot. Heb je jouw tuin mogen verrijken met een hottub of zwembad? Erg relaxed, maar niets is vervelender dan voordat je een duik neemt met je blote voeten over harde tegels of grint te moeten lopen. Een buiten karpet is de ideale oplossing hiervoor. Door rondom het bad een zachte variant van het tuinkleed te leggen, kun je ontspannend gevoel in het water stappen. Bang dat het buiten tapijt niet tegen wat spetters kan? Wij kunnen je verzekeren dat onze buitenkleden waterbestendig en speciaal gemaakt zijn voor dit soort doeleinden.

Het buitenkleed rond voor een doorbrekend effect

Buitenkleden komen niet alleen voor in een rechthoekige variant, maar komen ook voor in een ronde variant. Dit vloerkleed staat bekend als het buitenkleed rond. De eigenschappen van een rond vloerkleed zijn super! Ja het klopt dat een buitenkleed meer wordt aangeboden, wat niet gek is! Een rechthoekig buitenkleed is het meeste gewild als buitenmeubel, maar een rond buitenkleed doet niet onder. In tegendeel een buitenkleed rond heeft eigenschappen, die alleen toebehoren aan zijn uiterlijk. Denk maar eens aan je eigen woonkamer. Je woonkamer heeft vaak een rechthoekig uiterlijk. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de tuin. De meubels in de woonkamer of de tuin hebben vaak een hoekig uiterlijk. Denk aan de tafel die misschien rechthoekig of vierkantig is. Of aan het tv-meubel die rechthoekig is van formaat, maar opvallend is dat bij het opfleuren van de woonkamer, wij vaak denken aan ronde meubels. Neem bijvoorbeeld de kussens die wij nemen of aan de plantenbakken in onze woonkamer. Hetzelfde geldt voor een buitenkleed rond. Dit komt doordat een rond meubel het hoekige interieur doorbreekt en hierdoor zorgt voor een betere connectie tussen de buitenmeubels.

Buitenkleden ook beschikbaar in een XXL-formaat

Buitenkleden komen voor in verschillende maten. Dit heeft zowel betrekking op de balkonkleden als de ronde buitenkleden. Om een indicatie te geven welke formaten er zijn voor een buitenkleed, hebben wij een overzicht gemaakt, zodat je precies kunt zien welke formaten het beste aansluit bij jouw buiteninterieur. Let er wel bij op dat er ook iets afwijkende maten zijn! Tegenwoordig zijn de buitenkleden XXL super populair! Dit komt doordat het buitenkleed een enorme lengte overdekt in de buitenomgeving. Mensen met een grote tuin of die vaak op pad gaan en op zoek zijn naar een groter formaat, komen uit bij deze grote buitenkleden!

Buitenkleden zijn lekker kleurrijk!

Hebben wij je al verteld dat buitenkleden kleurrijk zijn? Bij het opfleuren van onze tuin, balkon of terras is een gekleurd buitenkleed de ideale oplossing voor veel mensen. Zo komen buitenkleden voor in tal van verschillende kleuren. Populair zijn het buitenkleed groen, buitenkleed geel en buitenkleed blauw. Deze kleuren zijn adembenemend in jouw buiteninterieur! Mocht het nou zo zijn dat je geen fan bent van een gekleurd buitenkleed, wij hebben ook buitenkleden in een neutrale kleur. Denk maar eens aan een grijs buitenkleed. Voor de dominantere buitenkleden raden wij een zwart buitenkleed aan, wat super strak in jouw interieur kan komen te staan. Deze zomerse periode zijn wij allemaal op zoek naar een buitenkleed, waar wacht je dus op? Neem nu een kijkje in ons assortiment buitenkleden. Nergens goedkoper, 14 dagen bedenktijd!  

 

 • Wat is een buitenkleed?

  Een buitenkleed is een vloerkleed voor buiten. De buitenkleden zijn uitermate geschikt voor de tuin, balkon, woonboot of terras.

 • Is een buitenkleed waterbestendig?

  Een super groot voordeel van een buitenkleed is dat het tegen alle weersomstandigheden bestendig is. Dit betekent dat je een buitenkleed het gehele jaar buiten kunt laten staan, ook als het regent!

 • Van welk materiaal is een buitenkleed gemaakt?

  Buitenkleden worden geproduceerd van het materiaal polypropyleen. Dit is een type plastic wat vaak wordt gebruikt bij hoog kwalitatieve producten, waaronder dus een buitenkleed.

 • Welke kleuren buitenkleden zijn er?

  Buitenkleden komen voor in tal van verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren van een buitenkleed zijn rood, blauw, groen, geel, terra, roze, crème, grijs, beige, bruin, zwart en zwart-wit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »