11-07-2023 · 2 min leestijd

Waarom een camping kleed mee moet op vakantie!

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. juist ja, een camping buitenkleed! Als je verfijnd kampeerder bent, weet je als geen ander hoe belangrijk comfort en gemak zijn tijdens je verblijf in de buitenlucht. Dus, wil je jouw kampeerervaring ook verbeteren? Lees dan snel waarom een camping kleed een absolute must-have is voor jouw volgende kampeervakantie!

Wat is een camping buitenkleed?

Wat is een camping buitenkleed?

 

Een camping kleed, ook wel tenttapijt genoemd, is een outdoor vloerkleed dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Vaak is een camping buitenkleed gemaakt van duurzaam materiaal, zoals polypropyleen, dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden van de camping. Meestal heeft een tenttapijt een waterafstotende coating, waardoor het kleed bestand is tegen vocht en makkelijk te reinigen is. Dit maakt een camping buitenkleed ideaal voor gebruik op verschillende ondergronden; of dat nu gras, zand of een tegelvloer is. Bovendien is een tenttapijt vaak licht en compact op te bergen. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kun je het makkelijk vervoeren.

 

Voordelen van een tenttapijt

Voordelen van een camping kleed

 

Als je ervoor kiest om een tenttapijt mee te nemen op reis, is dit veelzijdig inzetbaar. Plaats het camping buitenkleed in de tent om een extra laag te creëren boven de ondergrond. Een camping kleed kan net zo goed voor de tent geplaatst worden om een comfortabele zithoek te creëren. Zo geniet je ook op vakantie van een huiselijk gevoel. Meer voordelen van een tenttapijt:

  • Comfort

Een camping kleed voegt een extra laag van comfort toe aan de harde en vaak oneffen ondergrond van de camping. Een camping buitenkleed is daarmee een comfortabele basis om te ontspannen, spelen of picknicken.

  • Hygiëne

Door het tenttapijt voor de tent te leggen, voorkom je dat zand en ander vuil naar binnen worden gelopen. Hierdoor blijft je slaapruimte schoon, hygiënisch en veilig

  • Sfeer

Naast praktische voordelen voegt een camping kleed ook meer sfeer toe aan je kampeeravonturen. Door de knusse en gezellige uitstraling van een camping kleed creëer je een huiselijke sfeer en voel je je snel thuis. Door het ruime aanbod in kleuren, maten en dessins kan je jouw kampeerplek helemaal naar wens inrichten. Of dat nu Bohemian buitenkleed of vintage buitenkleed is!

Ga je binnenkort op kampeervakantie? Voeg een tenttapijt toe aan jouw uitrusting en til jouw kampeerervaring naar een hoger niveau!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!