Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden

Yes het is vloerkleden SALE! Dat betekent héél veel vloerkleden met 25% korting! Dus geef je huis een frisse update met een mooi vloerkleed! Of je nu gaat voor een jute, vintage, laagpolig of Scandinavisch vloerkleed: deze shop je nu allemaal extra voordelig! 

Vloerkleden sale

De zomer is helaas weer op zijn eind aan het komen! Tijd om het huis een frisse update geven. Juist daarom hebben wij een vloerkleden sale met maar liefst 25% korting op vele vloerkleden! Want met de koudere dagen die er aan zitten te komen begint ook de drang naar een nieuw en fris interieur. Wij helpen je daarbij!

Maak van je huis een gezellig thuis. Geef je woonkamer een warme wintersfeer met bijvoorbeeld een wollen vloerkleed. En dat is niet alleen voor het zicht, maar ook je voeten worden daar gelukkig van. Geef je voeten het verwenmoment dat ze verdienen. 

Woontrends

Om het huis een frisse update te geven gaan veel mensen in de weer met accessoires en sommige mensen gaan zelfs behangen of verven. Maar eigenlijk kan het veel makkelijker! Bestel nu met 25% korting een vloerkleed, deze wordt thuisbezorgd en rol je gemakkelijk uit. Geloof ons, je woonkamer krijgt direct een hele andere uitstraling en dit hoeft niet duur te zijn. Je shopt bij Volero goedkope vloerkleden voor een rijke metamorfose. 

Een andere trend die je vooral veel ziet dit jaar zijn ronde vormen. Ronde vormen ogen veel minder hard dan vierkant meubilair. Een rond vloerkleed in combinatie met bijvoorbeeld ronde bijzettafeltjes geeft je huis een veel speelsere look and feel. Gelukkig hebben we onze collectie de laatste tijd goed uitgebreid en hebben we nu een ruime keuze betaalbare ronde vloerkleden. 

Het maakt gelukkig niet uit welke woonstijl je hebt. Met meer dan 200 vloerkleden in deze vloerkleden sale zit er voor elke woonstijl een vloerkleed met korting bij!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »