Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Aangezien het zonnetje in Nederland net iets te vaak achter de wolken blijft steken, dien je andere manieren te vinden om genoeg vitamine D binnen te krijgen. Volgens ons is een okergeel vloerkleed hier zeker een goede optie voor. Naast de associatie met de zon, staat geel symbool voor ‘wijsheid’ en intelligentie. Een geel vloerkleed zal daarom zeker niet misstaan in menig studie- of werkkamer. Maar ook vrolijkheid en optimisme zijn kenmerken van de kleur geel. Daarom leent deze kleur zich ook perfect voor in de kinderkamer. Een geel tapijt in de jongens- of meisjeskamer vrolijkt de boel gegarandeerd op. Verwerkt in een vloerkleed met een stel stoere wilde dieren bijvoorbeeld. Ook buiten in de tuin komt een gele kleur goed tot uiting. Gele buitenkleden zijn heel aantrekkelijk in de tuin en super geliefd! 

Een geel vloerkleed zorgt voor een vrolijkheid en extra vitamine D

We kunnen begrijpen dat je niet gelijk weet hoe je de kleur geel in je interieur kunt mixen. Gelukkig kunnen we verklappen dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Mix een okergeel vloerkleed bijvoorbeeld met witte elementen en je creëert een luchtig, ruimtelijk geheel. Maar ook de combinatie met andere koelere tinten zoals grijze vloerkleden, zwarte vloerkleden of zelfs turquoise vloerkleden kunnen verrassend werken. Wanneer een iets warme sfeer meer bij jou past, kun je het gele tapijt juist combineren met warme aardetinten zoals crème en bruin. Neem er nog een kanariegele vogel bij en je huis is helemaal compleet!v

Door elke ochtend uw voeten op een geel vloerkleed te zetten, kun je dus een instant energieboost verwachten. Hetzelfde geldt voor een oranje vloerkleed, waar de kleur geel is gemengd met rood, waardoor het vloerkleed een opvallende eigenschap krijgt. Of een goud vloerkleed waarbij vele tinten geel gemengd zijn met oranje. 

Op zoek naar jouw yellow-fellow? Kies een okergeel vloerkleed!

Wanneer een geel vloerkleed voor jou iets te veel van het goede is, kun je ervoor kiezen om de geeltint op een subtiele manier in je tapijt te verwerken. Een patchwork vloerkleed leent zich hier bijvoorbeeld perfect voor. Daarnaast zul je geel veelal terug zien komen in vloerkleden in een landelijke of klassieke woonstijl. Snel op zoek naar je yellow-vloerkleed-fellow dus!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »