Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Ibiza kleden
Wooninspiratie / 07 May 2019

Ibiza kleden


Kleurrijk, zomers en hippie-achtig. Dat zijn de Ibiza kleden geïnspireerd op het gelijknamige eiland. Je creëert hiermee direct een vrolijk vakantie gevoel. Lees hier over de kracht en kunde van Ibiza kleden. 

Ibiza kleden

Ibiza kleden hebben vaak een patroon en zijn meestal erg kleurrijk. Zo zie je ze onder andere in rood, geel, roze, blauw en paars. De vloerkleden zijn gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, wol, viscose en polyester. Dit zie terug aan de diversiteit, kleine hoogteverschillen en zachtheid van het Ibiza kleed. Ze hebben een karakter die je direct een vakantiegevoel geven en je laten ontspannen. 

 

Bohemian vloerkleed

Wil je de Ibiza sfeer doortrekken naar de rest van je interieur? Zorg dan voor een rustige, witte basis. Een echt Ibiza huis heeft namelijk leisteen of tadelakt op de muur. De kleuren komen pas terug in de accessoires of eventueel bij enkele meubels.

Maak gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan dierenvachten, jute, houten meubels, linnen beddengoed en rotan lampen. Op Ibiza hebben de huizen houten plafonds. Dit is helaas niet zo gemakkelijk in huis te halen, maar je zou wel voor een plafond met ornamenten kunnen kiezen.

Ook planten en kleurige bloemen passen helemaal bij deze stijl. Maak dit af met een Ibiza vloerkleed, kussens met opvallende patronen en aardewerk potten. Zo waan je je thuis toch een beetje op vakantie op Ibiza!

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »