07-05-2019 · 2 min. leestijd

Ibiza kleden inspiratie!

Kleurrijk en zomers. Dat zijn de Ibiza kleden geïnspireerd op het gelijknamige eiland. Je creëert hiermee direct een vrolijk vakantie gevoel! Lees in deze blog meer over de kracht en kunde van Ibiza kleden!

Ibiza kleden

Ibiza kleden hebben vaak een patroon en zijn meestal erg kleurrijk. Zo zie je ze onder andere in rood, geel, roze, blauw en paars. De vloerkleden zijn gemaakt van verschillende vloerkleed materialen zoals katoen, wol, viscose en polyester. Dit zie terug aan de diversiteit, kleine hoogteverschillen en zachtheid van het Ibiza kleed. Ze hebben een karakter die je direct een vakantiegevoel geven en je laten ontspannen. 

Bohemian vloerkleed

Wil je de Ibiza sfeer doortrekken naar de rest van je interieur? Zorg dan voor een rustige, witte basis. Een echt Ibiza huis heeft namelijk leisteen of tadelakt op de muur. De kleuren komen pas terug in de accessoires of eventueel bij enkele meubels.

Maak gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan dierenvachten, jute vloerkleden, houten meubels, linnen beddengoed en rotan lampen. Op Ibiza hebben de huizen houten plafonds. Dit is helaas niet zo gemakkelijk in huis te halen, maar je zou wel voor een plafond met ornamenten kunnen kiezen!

Stijl je Ibiza vloerkleed

Je kan je prachtige Ibiza vloerkleed stijlen op allerlei manieren! Zo kan je bijvoorbeeld ook planten en kleurige bloemen stijlen bij jouw vloerkleed. Deze passen namelijk helemaal bij de Ibiza stijl! Maak het totaalplaatje vervolgens af met een Ibiza vloerkleed, kussens met opvallende patronen en aardewerk potten. Zo waan je je thuis toch een beetje op vakantie op Ibiza!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!