07-10-2022 · 3. min leestijd

Waar bespaar je energie mee? Een Vloerkleed!

Energie besparen in huis doe je door een isolerend vloerkleed neer te leggen. Waarom? Het neerleggen van een vloerkleed in huis zorgt voor een gezellige sfeer en helpt om warmte beter vast te houden. Warme vloerkleden geven je huis niet alleen sfeer maar zorgen ook meteen voor een warme ondergrond voor je voeten. Of je het vloerkleed nu neerlegt in de woonkamer of slaapkamer. Zeker met de naderende, koude maanden is het fijn om vanuit een warm bed op een warm vloerkleed te stappen. 

Vloerkleed #1: Fluffy vloerkleden

Een fluffy vloerkleed zorgt voor een warme sfeer in elke ruimte in je huis. Combineer een heerlijk zacht vloerkleed met accessoires in warme kleuren om een warme sfeer en gevoel te creëren. Denk bijvoorbeeld aan Houten meubels en bruine accessoires. Samen met een heerlijk zacht vloerkleed wordt het in huis al een stuk warmer! Fluffy vloerkleden zijn naast heerlijk zacht aan de voeten ook echt een perfect voor het maken van snow angels.

Warme vloerkleden zorgen ervoor dat je voeten een warme ondergrond hebben en zorgen er ook nog eens voor dat je interieur een warme uitstraling krijgt. Perfect om energie te besparen in huis doe je met hét zachtste vloerkleed van Volero: de Comfy vloerkleden. In combinatie met accessoires en meubels in warme kleuren krijgt jouw interieur een sfeervolle touch! Houten meubels en bruine kleuren stralen een warm gevoel uit.

Fluffy vloerkleed

Vloerkleed #2: Hoogpolige vloerkleden

We hoeven je niet te vertellen dat er veel verschillende warme vloerkleden zijn die je in huis kan neerleggen. Wil jij je interieur een warme sfeer geven en meteen energie besparen? Kies dan voor een zacht hoogpolig vloerkleed in een warme kleur. Energie besparen in huis met een hoogpolige vloerkleed is zeker mogelijk. Hoogpolige vloerkleden zijn heerlijk zacht, stralen warmte uit en zorgen er voor dat je voeten bijna volledig in het vloerkleed verdwijnen! Hoogpolige vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en patronen waardoor er ook zeker voor jou een passend vloerkleed tussen zit! Wil je graag een keer net even wat anders dan normaal? Stap dan buiten je comfortzone en ga voor een rond vloerkleed. Ronde vloerkleden breken de rechte lijnen in je interieur en laten de ruimte optisch vergroten. Perfecte hoogpolige vloerkleden zijn de Grand vloerkleden en de Glorious vloerkleden.

Hoogpolige vloerkleden

Vloerkleed #3: Wollen vloerkleden

Wollen vloerkleden zijn, naast dat het een prachtig vloerkleed is, perfect om energie te besparen. Denk maar eens aan het dragen van een wollen trui. Het houd je lekker warm en is zacht. Een wollen vloerkleed heeft precies dezelfde werking! Wollen vloerkleden staan bekend om het zijn van warme vloerkleden. Maar wist je ook dat een wollen vloerkleed isoleren te werk gaat? Het houdt de warmte vast en de kou vanuit de grond tegen. Zo heb je altijd warme voeten. Perfect voor het energie besparen in huis! Ideaal toch? Daarnaast dragen warme vloerkleden bij aan de warme sfeer in je interieur. Voor het neerleggen van een wollen vloerkleed hoef je niet een specifieke woonstijl te hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Wise vloerkleden of de Feline vloerkleden. Mooie wollen vloerkleden in neutrale tinten.

Een wollen vloerkleed kan namelijk in meerdere stijlen worden gecombineerd. Met een wollen vloerkleed hoef je ook niet bang te zijn dat je deze enkel in het winterseizoen kan gebruiken. Ook in de zomer kan je het vloerkleed laten liggen. Wordt dit dan niet warm? Nee! Een wollen vloerkleed werkt temperatuur regulerend. Waar het vloerkleed in de winter de kou tegenhoudt, houdt het vloerkleed in de zomer juist de warmte tegen en kan het verkoeling bieden. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wollen vloerkleed
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!