04-05-2021 · 4 min. leestijd

De 5 voordelen van een shaggy vloerkleed

Ben jij iemand die zijn voeten graag warm houdt? Dan draag jij misschien vaak pantoffels of heb altijd sokken aan. Natuurlijk is dit fijn voor je voeten, want het houdt ze lekker warm. Echter willen je voeten gewoon ook vrij zijn en niet continu omhuld zijn. Gelukkig kan je jouw voeten meer vrijheid geven én lekker warm houden met een shaggy vloerkleed! In deze blog vertellen wij jou graag de 5 voordelen van een shaggy vloerkleed!

#1 Een shaggy vloerkleed is geluiddempend

Ben jij al bekend met de term ‘shaggy’? Dan denk jij natuurlijk aan ‘it wasn’t me’. Dat is een fijn geluid om in huis te horen, maar geluidsoverlast gaat een shaggy vloerkleed juist voorkomen. Misschien heb jij kinderen die het niet alleen bij zingen houden, maar die ook gezellig dansen en springen. Dan is een shaggy vloerkleed de ideale oplossing! Shaggy vloerkleden zijn hoogpolig en werken hierdoor geluiddempend, waardoor je niet iedere stap of gespring in huis hoort.

vloerkleden-shaggy

#2 Shaggy vloerkleden zijn heerlijk zacht

Shaggy vloerkleden staan ook wel bekend als hoogpolige vloerkleden. Dit betekent dat je te maken krijgt met een vloerkleed wat lekker hoog is. Een hoogpolig vloerkleed betekent dat je voeten langzaam wegzakken in een vloerkleed. En als je voeten zijn gezonken, ervaren je voeten een deken van zachtheid om zich heen. Je kan dit ervaren als de zachtste deken ter wereld, maar dan voor je voeten. Het is dan ook niet gek dat Shaggy vloerkleden een van de meeste gewilde vloerkleden zijn. Zo populair dat veel mensen op zoek zijn naar lekkere grote shaggy vloerkleden voor in de woon- of slaapkamer. Een populaire maat is de 200x300cm hoogpolig vloerkleed.

#3 Hoogpolige tapijten houden je voeten lekker warm

Hoogpolige tapijten zijn tapijten met een lange pool. Dit betekent dat je te maken krijgt met een lange garen. Hoogpolige tapijten houden de warmte goed vast. In de praktijk betekent dit dat zelfs in de winter je voeten het warm hebben. Je voeten ervaren na een stap een zacht omhulsel, die je voeten omarmen als een warme deken. Hoogpolige tapijten worden dan ook veel gebruikt om de kamer winterproof te maken, want ja wie wil er over een koude vloer lopen in de woonkamer of wakker worden naast een koude ondergrond? Hoogpolige tapijten komen nu ook voor in het rond! Ronde hoogpolige vloerkleden zijn doorbrekend en net als standaard rechthoekige vloerkleden houden zij de warmte goed vast!

shaggy-vloerkleed shaggy-vloerkleden

#4 Ga voor een luxe uitstraling met een shaggy tapijt

Naast dat een hoogpolig tapijt je voeten lekker warm houdt, straalt het ook luxe uit in een interieur. Een Shaggy tapijt is namelijk prachtig en echt een plaatje om in huis te hebben. Het is dan ook niet gek dat het meest gewilde vloerkleed alles te bieden heeft, waar een persoon op zoek naar is voor zijn interieur. ‘Sfeermaker’ zo wordt een shaggy tapijt ook wel genoemd, want mede door zijn hoogpolige eigenschap straalt het tapijt luxe uit in een interieur, maar niet alleen zijn hoogpolige karakter zorgt hiervoor. Ook de prachtige kleuren die verwerkt zijn in een shaggy tapijt zorgen voor sfeer en luxe in huis. Zo zijn zwarte hoogpolige vloerkleden chique en blauwe hoogpolige vloerkleden zorgen voor rust. Uiteraard komen deze hoogpolige shaggy vloerkleden voor in veel meer kleuren, dit maakt meubels combineren met een shaggy hoogpolig tapijt nu nog makkelijker!

#5 Het vloerkleed shaggy komt voor in vele maten, soorten en kleuren

Een shaggy vloerkleed heeft als eigenschap dat de garen lekker lang zijn. Dit maakt het lekker om op te lopen, maar daar zorgt niet alleen zijn hoogpolige karakter voor. Het vloerkleed shaggy komt namelijk ook voor in vele soorten. Een populaire soort die terug komt bij shaggy vloerkleden is wol. Een hoogpolig wollen vloerkleed maakt het vloerkleed shaggy nog zachter dan dat hij is! De hoge polen van een vloerkleed shaggy maken het vloerkleed zacht om op te lopen, maar ook wol draagt hier een steentje bij. Een ander voordeel van wol is dat het vuil en vocht makkelijker van zich afhoudt. Dit maakt een vloerkleed van wol makkelijker te onderhouden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!