23-11-2022 · 3. min leestijd

Winter vloerkleden inspiratie

Vloerkleden in de winter, een echte must have dit seizoen! Je bent bezig in huis om de zomer decoratie op te bergen en het te vervangen met winter ornamenten. Ondertussen is ook de kerstboom van zolder gehaald en zet je extra kaarsen hier en daar om te zorgen voor meer sfeer. Toch ontbreekt er nog iets wat zorgt voor een extra knus gevoel. Een warm winter vloerkleed! Vloerkleden in de winter geven net die extra touch in huis om het knus te maken. Daarnaast is het natuurlijk fijn om warme voeten te hebben wanneer je Home Alone bingewatched! In dit artikel de top 3 soorten vloerkleden voor een warm winter gevoel in de woonkamer.  

#1 Maak het knus met een hoogpolig vloerkleed in de winter!

Door het knus te maken in huis met een vloerkleed in de winter heb je minder door dat we flink bezuinigen op de verwarming. Dit komt doordat je omgeving warmte uitstraalt waardoor je automatisch een warm en knus gevoel krijgt. Je creëert dit gevoel optimaal door een winter vloerkleed, sfeerverlichting, kaarsen, dekens en warme chocomel (met slagroom natuurlijk). Met een vloerkleed in de winter zorg je voor dat extra warme gevoel, kies bijvoorbeeld voor een hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed is heerlijk zacht, warm en isolerend. Dit betekend dat het de warmte vasthoud en het een paar graden warmer is in huis. Hoogpolige vloerkleden heb je in verschillende soorten en maten, je kan het letterlijk zo gek (beter gezegd, warm) maken als je wilt! Zo zijn er hoogpolige vloerkleden met maar één type garen of met verschillende type garen, van 3cm hoog of van 5cm hoog. Je leest het, voor elk interieur een geschikt hoogpolig winter vloerkleed. 

Nadat het winter vloerkleed ligt is het leuk om wat extra sfeer verlichting op te hangen. Bijv. boven de bank, het dressoir of bij het raam. Maak het decoratie feest af door kaarsen neer te zetten, je warmste en dikste deken (leuk als het matched met een vloerkleed in de winter) en last but not least een warme chocomel (met slagroom).

Hoogpolig vloerkleed

#2 All you need is een wollen winter vloerkleed

Dit jaar is het geen all you need is love met Robert ten Brink maar all you need is een wollen vloerkleed met Volero! Zoals we al eerder zeiden is een winter vloerkleed namelijk dé must have van dit koude seizoen. Een vloerkleed in de winter zorgt namelijk voor extra warmte en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? Naast dat een winter vloerkleed isolerend is en dus jouw verwarming een paar graden lager kan, is het ook lekker zacht onder je voeten. Een warme, zachte ondergrond loopt toch wel iets fijner dan een koude, harde ondergrond! Het meest bekende winter vloerkleed is een wollen vloerkleed. Niet alleen vanwege de zachtheid maar ook vanwege z'n zelfreinigende werking. Dit komt doordat er lanoline in zit wat ervoor zorgt dat vuil en andere bacteriën worden afgestoten. Ideaal toch!? Zoals we al zeiden: all you need is een winter vloerkleed!

Deze zachte, warme ondergrond is er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een vloerkleed in de winter gemaakt van wol. Wol is een zachte hoogpol die ervoor zorgt dat jij in de winter warme voeten hebt en in de zomer de verkoeling krijgt die je nodig hebt. Naast dat wol waterafstotend is, zijn wollen vloerkleden in de winter en zomer ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Wollen vloerkleed

#3 Winter wonderland met een Shaggy winter vloerkleed

Een vloerkleed winter! Warm, comfortabel en een eyecatcher in jouw interieur. Dat is wat je nodig hebt dit seizoen om ervoor te zorgen dat jouw huis lijkt op een vloerkleed winter wonderland sprookje! Ga bijvoorbeeld voor een rond hoogpolig Shaggy vloerkleed of voor de warme vloerkleden uit de Blaze vloerkleden collectie van FRAAI. Shaggy vloerkleden geven je in de winter een 100% warme voeten garantie. De lange losse garen zorgen voor een heerlijk zachte ondergrond. Er zijn shaggy vloerkleden met een lichte glans die je interieur een chique uitstraling geven waardoor je een ware winter wonderland creëert in je woonkamer. Met welk winter vloerkleed breng jij thuis je winter sprookje tot leven?

Shaggy vloerkleed
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!