25-10-2021 · 3 min. leestijd

De hoogte in met een hoogpolig vloerkleed!

In de koude maanden ook zulke koude voeten? Dan is een hoogpolig vloerkleed dé uitkomst voor in jouw huis. Een hoogpolig vloerkleed heeft, naast dat het je voeten lekker warm houdt, nog meer voordelen. In deze blog vertellen wij je alles wat je weten moet over hoogpolige vloerkleden!

Warmte en gezelligheid met een hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed komt in allerlei soorten, maten en diktes. Door de lange en dikke polen houdt een vloerkleed hoogpolig warmte beter vast. De lange polen zorgen er ook voor dat het vloerkleed lekker zacht aanvoelt, wie wil dat nou niet? Daarmee is een hoogpolig tapijt ideaal voor in de wintermaanden. Naast warmte brengt een hoogpolig tapijt ook sfeer en knusheid in de ruimte. Hoogpolige vloerkleden zijn ook nog eens geluiddempend. Erg handig dus voor galmende ruimtes en gehorige woningen.

vloerkleed-hoogplig ovaal-hoogpolig-vloerkleed

Wollen vloerkleed hoogpolig: mèhhh-ga zacht!

De zachtheid van een vloerkleed hoogpolig wordt ook mede bepaald door de productietechniek en het materiaal. Zoals eerder genoemd, zijn hoogpolige vloerkleden verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Er zit dus altijd wel een vloerkleed tussen voor jou! Doordat een hoogpolig tapijt tijdloos is, kan deze gecombineerd worden met welke woonstijl dan ook.

De populairste hoogpolige vloerkleden zijn toch wel de wollen vloerkleden. Dat is ook niet zo heel gek, want wie op zoek is naar die extreme zachtheid zit met een wollen vloerkleed hoogpolig wel gebakken! Daarnaast heeft wol zijn eigen praktische voordelen die deze vloerkleden heel aantrekkelijk maken. Zo is wol onderhoudsvriendelijk, isolerend, vuil- en vochtafstotend, zelfreinigend en slijtvast. Dat is nog maar een greep uit de lange lijst van voordelen!

hoogpolige-vloerkleden

Kinderen en een hoogpolig tapijt

Kinderen en een vloerkleed is altijd wel een goed idee! Veel kinderen spelen voornamelijk op de grond, wat nogal hard en koud kan aanvoelen. Een vloerkleed hoogpolig biedt ze daarbij extra comfort en veiligheid. Je voorkomt er ook mee dat de vloer krassen oploopt. Met kinderen is de grootste zorg waarschijnlijk het onderhoud van jouw vloerkleed hoogpolig. Ook daar hoef je je geen zorgen over te maken! Hoogpolige vloerkleden gemaakt van kunstvezel zijn minder kwetsbaar en gemakkelijk in onderhoud. Kunstvezel wordt daarom ook veelal gebruikt voor buitenkleden.

Een hoogpolig tapijt is ook verkrijgbaar in de vorm van een speelkleed of slaapkamer vloerkleed. De meest avontuurlijke racebanen of schattige dierenvloerkleden vind je in ons ruime assortiment.

Weet jij al welk hoogpolig tapijt jij in huis gaat nemen? Ga je voor een zacht, extra zacht of ultra zacht hoogpolig tapijt? Ben je er toch niet helemaal over uit of een hoogpolig vloerkleed wel zo goed bij jou past? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in laagpolige vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!