Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

De Woonwinkelier wordt Volero

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een complete nieuwe ‘look and feel’. Vanaf 2 april gaat De Woonwinkelier verder als Volero. Als dé vloerkledenspecialist bied Volero je een breed assortiment vloerkleden voor een scherpe prijs.

Een passie voor vloerkleden

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl en een make-over van de website. De nieuwe look and feel is misschien even wennen, maar vertegenwoordigt wel 100% onze passie; vloerkleden.

Als dé vloerkledenspecialist van Nederland informeren wij je graag met onze kennis en professionaliteit. Wij gaan voor tevreden klanten en hebben als motto ‘A rug for everyone’.

Om je een betere shopervaring te geven hebben wij een nieuwe websitestructuur. Zo krijg je een betere overzicht van ons assortiment. ‘Onze passie voor vloerkleden hebben wij gesymboliseerd in een nieuw logo en een nieuwe pay-off’ verduidelijkt Joost van der Goot, mede-eigenaar van Volero.

Oprichting VOLERO

De Woonwinkelier is vier jaar geleden opgericht door Joost van der Goot en Erwin Boers in een klein kantoortje in Gouda. Nu vier jaar later is het bedrijf gevestigd in een bedrijfspand aan de rand van Gouda, is het team flink uitgebreid en groeit het assortiment vloerkleden dagelijks!

VOLERO staat voor

  • Snelle levering
  • Scherpe prijs / kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen mogelijk

Wij staan vijf dagen per week voor je klaar. Mocht je vragen hebben neem op werkdagen contact op via [email protected].

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »