Goud vloerkleed

Haal die positieve energie in huis met luxe en elegantie door een goud vloerkleed te nemen. Ontdek onze goudmijn aan gouden vloerkleden.

25 - 48 van 61 producten
1 2 3

Een gouden teint in huis kom je niet vaak tegen, maar is de laatste jaren enorm populair en enorm gewild. Goud heeft namelijk een rijke geschiedenis, wat in een omgeving vaak luxurieus en chique kan overkomen. Ditzelfde geldt helemaal bij een vloerkleed van goud. Waarom een goud vloerkleed gewild is en perfect bij je past, lees je natuurlijk hier! Lees snel verder.

Een goud vloerkleed is aantrekkelijk

Wie aan goud denkt, denkt aan gouden sierraden, gouden servies en aan goud staven. Maar denk je ook aan een goud vloerkleed? Nee niet direct, maar ze zijn er wel! De gouden kleur zorgt ervoor dat jouw interieur wordt voorzien van luxe en elegantie. Eigenschappen die enorm gewild zijn in een interieur. Dit maakt het voor veel mensen aantrekkelijk om de gouden kleur te nemen in een vloerkleed.

Positieve energie haal je in huis met een vloerkleed van goud!

Goud is een mengsel tussen geel, geeltinten (zoals okergeel, lichtgeel) en oranje. De kleuren die gebruikt worden om de kleur goud te maken hebben positieve eigenschappen, die mee worden genomen bij de kleur goud. Dit betekent bij een vloerkleed van goud dat hij opvallend oogt en positieve energie geeft. Extra positieve energie in de ochtend is wat jij ook wel zou willen toch? Deze eigenschappen behoren toe aan de kleur geel. Bij een geel vloerkleed en een okergeel vloerkleed komt dit namelijk sterk naar voren. Daarnaast is een goud vloerkleed vaak gemakkelijk te combineren met vele kleuren.

Goud of zilver vloerkleed?

Als we over goud praten, kunnen we zilver niet achterwege laten toch? Want de kleuren goud en zilver zijn twee kleuren die vaak met elkaar worden vergeleken. Zo kun je een gouden ring nemen of een zilveren ring, een gouden vork of een zilveren vork. Dit geldt ook bij een vloerkleed. Ga jij voor een gouden vloerkleed of een zilveren vloerkleed? Vaak ben je een goud of zilver ‘type’ en weet je het snel genoeg. Zoals net omschreven is goud opvallender, luxueuzer en chiquer. Daarentegen is zilver juist qua kleur zachter, subtieler en neutraler. Dit maakt goud niet beter dan zilver of andersom, want smaken verschillen nou eenmaal.

Een buitencategorie kleur, die ook samen met de kleuren goud en zilver mee vergeleken kan worden is roze. Een roze vloerkleed is net als de kleur zilver zacht en net als bij de kleur goud iets opvallender. Je zou het bijna een mix van beide kunnen noemen.

Goudmijn aan gouden vloerkleden

Een goudmijn aan gouden vloerkleden, zo kan je ons assortiment gouden vloerkleden ook wel omschrijven. Dus ben je op zoek naar een goudkleurig vloerkleed in een bepaalde maat? Wees gerust! Gouden vloerkleden komen voor in vele formaten! Populaire maten die terugkomen zijn te vinden in een 140x200cm vloerkleed en een 200x290cm vloerkleed. Ook in combinatie met andere kleuren is goud een stralende toevoeging in het interieur. Een zwart goud vloerkleed is een mooie kleurencombinatie die zorgt voor luxe én karakter in huis! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!