Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Speelkleed: samen spelen is leuker dan alleen
Wooninspiratie / 15 May 2019

Speelkleed: samen spelen is leuker dan alleen


Wat is er als kind fijner dan lekker onbezorgd kunnen spelen? Lekker onbezorgd spelen op een speelkleed natuurlijk! Een kinderkleed is niet alleen lekker zacht aan de voetjes en knietjes, maar stimuleert ook nog eens de fantasie van je kleine spruit. Daarnaast maken deze vloerkleden een kinderkamer vaak écht compleet.

Vloerkleed kinderkamer

Tegenwoordig is een kinderkamer meer dan alleen een plek waar je kind komt om te slapen. Ook aan deze ruimte wordt veel aandacht besteed om zo die mooie droomkamer voor je kinderen waar te maken. Er zijn dan ook tal verschillende soorten vloerkleden voor de kinderkamer te krijgen. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een hoogpolig, zacht kinderkleed dat heerlijk aan de voeten voelt. Dit is prettig voor je kind, maar ook voor jezelf! Zo’n hoogpolig vloerkleed kinderkamer vind je met lieve motieven of juiste met speelse prints.

Kinderkleden met leuke prints & designs

Speelkleed met speels design

Naast de kinderkleden die simpelweg leuk of schattig zijn, bestaan er ook vloerkleden die ook geschikt zijn om mee te spelen. Op zo’n speelkleed staat een motief in de vorm van bijvoorbeeld een voetbalveld, autobaan of doolhof. Hiermee is speelplezier gegarandeerd! Een speelkleed geeft alle kinderkamers net dat beetje extra. Een kinderkleed kan ook hoogpolig zijn zoals hierboven beschreven, maar vaak zijn ze ook plat geweven van polypropyleen. Hierdoor kan je kind er niet alleen lekker op kan spelen, maar is het vloerkleed ook gemakkelijk te reinigen, ideaal!

Speelkleed voor in de kinderkamer

Sfeer in de babykamer

Natuurlijk zijn vloerkleden niet alleen voor spelende kinderen leuk. Ook in de babykamer kan een kinderkleed eigenlijk niet ontbreken. Je kunt geen Pinterest of Instagram meer openen zonder de prachtige gestylde babykamers te zien. Hierin wordt vaak geen speelkleed gebruikt, maar juist een hoogpolige baby speelkleed met lieve printjes in bijvoorbeeld roze of blauw. Babykleden zijn te vinden met bijvoorbeeld schattige designs (stippen of zigzag), dierenprints (zoals beren, giraffen en olifanten) of simpelweg effen gekleurd.

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »