01-10-2018 · 3. min leestijd

Spelen met een kindervloerkleed

Het maakt niet uit hoe oud de kindervloerkleden zijn, hoe oud het kind is of de trend. Een kindervloerkleed in de kinderkamer is iets wat kinderen tot de dag van vandaag geweldig vinden! Laat de kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken!

De verschillen in vloerkleden

Er zijn kindervloerkleden en er zijn speelmatten. Een speelmat is een vloerkleed met als doel dat dit ook gebruikt kan worden kinderen uren zoet te houden! Een moeder kan de was doen!! Een speelkleed is snel geschikt voor een kinderkamer. Voor jongens of voor meisjes, iedereen kan hier langere tijd mee zoet zijn. Of ze nu de route willen afleggen op het vloerkleed met een speelgoedauto of lopend met de barbie, dit kan allemaal. De fantasie van uw kind komt hierbij tot leven!

Een kindervloerkleed is een vloerkleed dat dient voor de zachte voetjes in de kinderkamer. Het vrolijkt een kamer op en zorgt voor een zachte en warme sfeer in de kinderkamer. Kinderen houden van zachte producten en een vrolijke kamer, een kinderkleed zorgt hiervoor.

speelkleed-auto's auto-kleed

Een speelkleed of een teddybeer?

Waarom hechten kinderen zich zo aan stof en aan zachte producten? Het geeft een stukje vertrouwen. Het is van hen en het creëert een hechting. Niet elk kind hecht zich ook zo erg aan een teddybeer of een speelkleed. Dit heeft te maken met een bepaalde verbeeldingskracht. Wat wil het kind zien en wat doet het met het kind. Creativiteit en verbeelding begint jong, en kan met een teddybeer of een speelmat ontwikkeld worden. Die verbeeldingskracht kan ook gebruikt worden op het auto speelkleed. Hier maken ze hun eigen verhaal en fantasie. En dat stukje is van het kind, die zijn eigen wereld maakt met het speelkleed!

Onderhoudsvriendelijk?

Een garantie dat een vloerkleed schoon blijft kan nooit gegeven worden, vooral niet met kinderkleden. Maar een garantie op het schoon krijgen van de vloerkleden kunnen wij wel geven! Met een tapijtreiniger of een stofzuiger krijg je het tapijt zo schoon en kan je kind er weer volop gebruik van maken!

kindervloerkleed-auto dieren-kinderkleed

Voordelen kindervloerkleed

#1: Meerdere functies

Een kindervloerkleed heeft meerdere functies. Het zorgt voor warmere voeten en het zorgt voor een zoet kind. Een kind kan met het vloerkleed spelen en een heel verhaal maken. Op deze manier kunnen kinderen zich even rustig terug trekken van alle prikkels die een drukke dag op school met zich mee brengt. Dit is een groot voordeel, want zo raakt het kind niet snel uitgekeken op het kinderkamer vloerkleed

#2: Past altijd

De meeste vloerkleden zijn geschikt voor jongens en voor meisjes! Dit is praktisch omdat je het vloerkleed vaker gebruiken, met neefjes en nichtjes, of vriendjes en vriendinnetjes. En onthouden: Samen spelen, samen delen!

#3 Groot aanbod

Er is een heel groot aanbod in kinderkleden. Ze zijn te vinden in alle soorten of maten, en alle kleuren. Je hoeft thuis alleen maar te kijken welk thema je wil, of in welke richting je zoekt.. en jouw vloerkleed kan je online vinden! Zelfs zijn ze te krijgen in allemaal verschillende vormen, zoals een blad, wolk of een dier. Dit geeft een extra speels effect aan de kinderkamer!

Goedkoop of duur

Hoe groot het kindervloerkleed is of van welk materiaal dit vloerkleed is gemaakt is bepalend voor de prijs. Dit klinkt natuurlijk onwijs logisch! Goedkoop of duur, je kind zal er blij mee zijn en jij ook! Wij bieden een breed assortiment en laat de fantasie van je kind groter worden door een van onze vloerkleden! 

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!