Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Dilemma: vloerkleed onder de bank of ervoor?
Wooninspiratie / 29 Jan 2019

Dilemma: vloerkleed onder de bank of ervoor?


Vloerkleden zijn inmiddels niet meer weg te denken in de meeste huizen. Ze zorgen voor warmte en kunnen een ruimte opfleuren. Je ziet ze in allerlei soorten, vormen en maten. Wanneer je een vloerkleed naar keuze hebt gevonden, rest slechts nog één vraag. Waar en hoe leg je zo’n vloerkleed nu precies neer?

Vloerkleed voor de bank of onder de bank?

Vloerkleed in de woonkamer

Wil je een vloerkleed in de zithoek? Bij een vloerkleed voor de bank ligt je vloerkleed er à la minute. Snel neergelegd en geen gedoe met tillen en schuiven! Snel, zonder moeite en wel erg handig of toch niet... 

Je zou denken van wel, maar ondanks dat je vloerkleed er snel ligt is het niet verstandig. Je kan snel uitglijden doordat het vloerkleed nergens onder vastligt. Ook vormt het op deze manier minder een geheel met de rest van je interieur. Wanneer je een groot vloerkleed hebt kan je meerdere losse elementen goed met elkaar verbinden. Een vloerkleed kan je zien als een soort dienblad waarop je meubels geserveerd worden.

Dus mijn advies: even tillen en je vloerkleed onder de voorpoten van een bank neer leggen. Dat is even wat meer werk, maar dan heb je wel een sfeervolle en veilige zithoek.

Kies je juist voor een vloerkleed midden in de kamer om een groot oppervlak te breken? Zorg dan dat je er altijd een antislip onderkleed onder legt. Op deze manier heb je minder kans dat het vloerkleed verschuift. 

Reacties:
Lars:
Beste Jan,

Op het moment hebben wij helaas nog geen nachtkastjes in ons assortiment zitten.

Met vriendelijke groet,
Lars
Jan Snoeren:
Hebben jullie ook nachtkastjes van staal met hout en sittabel

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »