Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Top 5 meest populaire vloerkleden
Wooninspiratie / 17 Oct 2017

Top 5 meest populaire vloerkleden


Noem ze de ‘MBI-ers’*, ‘de absolute must-haves’ of de ‘popiejopies’. Net als elke doorsnee High School kent ook onze webshop een populair groepje. We hebben natuurlijk voor elk wat wils, maar er zijn een aantal items die als warme broodjes over onze virtuele toonbank vliegen. Benieuwd geworden naar de sterren van onze online woonboulevard? Hierbij de hitparade der favorieten van de afgelopen tijd. *Meest Begeerde Items

We tellen af….

5. Jute en wollen vloerkleden

Onder nummerrrrr 5 vinden we gelijk een onderlinge strijd der titanen. Twee krachtige pilaren binnen de vloerkledenwereld vechten het uit; jute (“Fair”-collectie) vs. wol ( “Wise”-collectie). Met een onontkoombare nickname als ‘Brute Jute’ lijkt het rustieke materiaal wellicht als winnaar uit de strijd te komen. Het op het oog knuffelbare wol lijkt de softie van de twee. Maar onderschat deze underdog niet; wollen vloerkleden, kunnen verrassend stevig uit de hoek komen. De slimste wolf in schaapskleren van deze hitlijst.

   Nummer 5: Jute en wollen vloerkleden
4. Kick eetkamerstoelen

Met stip gestegen naar nummero 4. We kunnen wel stellen dat steeds meer mensen de Kick stoelen wel zien zitten. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze eetkamerfauteuil alles behalve dan een ‘schopstoel’. Onze hang naar vroeger komt naar voren in de retro “Velvet”-Kick eetkamerstoelen. Zacht, origineel en klassiek. Toch schopt een andere Kick variant de “Velvet” nog net van de met corduroy bekleedde troon. De “Luuk”-variant blijkt door zijn uitgebreide kleurenrange namelijk de echte “Luucky seat”. Geluk schuilt ‘m immers in een klein stoeltje.
  Nummer 4: Kick Eetkamerstoelen 
3. Wonder vloerkleden

Om te bewijzen dat dit meest begeerde item zelfs een lofzang verdiend, gaan we even terug naar het jaar 1995. Toen bracht namelijk een 5-koppige band, opgericht in het Britse Manchester onder de naam Oasis, een nummer uit over deze “Wonder” vloerkleden. Om de woorden van de broertjes Gallagher te quoten; There are many things that I Would like to say to you but I don't know how. Because maybe, you're gonna be the one that saves me. And after all, you're my Wonder-kleed. And after all, blijkt dit Vintage vloerkleed net als deze old-time favorite, een ‘gouwe ouwe’.
  Nummer 3: Wonder vintage vloerkleden 
2. Classic vloerkleden

Nét niet de ‘best in class’, deze Classic vloerkleden. Maar wél een ouwe rot, die altijd blijft scoren. Er is dan ook niks rottigs aan deze vloerkleden te vinden. Pure klasse, die jaren meegaat. Daaraan verdienen deze vintage vloerkleden de naam. Geen runner-up, maar een vloerkleed die ‘here is to stay’. Het is wellicht een zilveren medaille, maar wel eentje met een vintage, gouden randje.
  Nummer 2: Classic vintage vloerkleden 
1. Dreams vloerkleden

Droom jij altijd al van een eerste plek, in maakt-niet-uit-wat? Well, guess what? Je bent niet de enige! Met de vloerkleden uit de “Dreams”-collectie heb je gegarandeerd een winnaar te pakken voor in je droomhuis. Niet zo gek- de ultieme combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, een tijdloos design en diepe kleuren dwingt je om je ogen open te houden.

  Nummer 1: Dreams vintage vloerkleden 

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »