17-10-2017 · 3 min. Leestijd

Top 5 meest populaire vloerkleden

We hebben natuurlijk voor elk wat wils, maar er zijn een aantal vloerkleden die als warme broodjes over onze virtuele toonbank vliegen. Benieuwd geworden naar de sterren van onze online woonboulevard? In deze blog vindt je de hitparade der favorieten van de afgelopen tijd!

We tellen af!

1. Wollen vloerkleden van de Wise collectie

Onder nummer 5 vinden we het o zó populaire vloerkleed van wol. Dan bedoelen wij natuurlijk het wollen vloerkleed van de Wise collectie! Bij wol zien wij echt de frisheid die het toevoegt aan een interieur. Neem bijvoorbeeld het Wise wit vloerkleed, waarbij de kleur wit in een interieur zacht oogt, maar tegelijkertijd adembenemend is om te zien. Qua uiterlijk is dit vloerkleed prachtig! Maar heb jij wol ooit gevoeld van dichtbij? Wij zullen je vertellen het voelt superrrrr lekker aan! Als je de mogelijkheid hebt om een Wise vloerkleed te nemen van wol? Dan raden wij dat zeker aan!

2. Jute tapijten van Fair

Ben jij al bekend met jute tapijten? Jute vloeit voort uit een plant, wat jouw interieur kan voorzien van een natuurlijke karakter. In huis betekent dit: natuur in huis! In een interieur staan de fair vloerkleden prachtig en voegen ze sfeer toe aan jouw omgeving. Fair houdt eer aan zijn naam, eerlijk en krachtig. Daar staan deze jute tapijten om bekend. Ook heel populair van Fair zijn de ronde varianten. Deze ronde jute tapijten doorbreken ieder hoekige interieur, waardoor niet alleen meubels met elkaar in verbinding staan, maar ook jouw woonaccessoires.

wit wollen vloerkleed jute vloerkleed naturel wit
3. Wonder vloerkleden

Om te bewijzen dat dit meest begeerde item zelfs een lofzang verdiend, gaan we even terug naar het jaar 1995. Toen bracht namelijk een 5-koppige band, opgericht in het Britse Manchester onder de naam Oasis, een nummer uit over deze “Wonder” vloerkleden. Om de woorden van de broertjes Gallagher te quoten; There are many things that I Would like to say to you but I don't know how. Because maybe, you're gonna be the one that saves me. And after all, you're my Wonder-kleed. And after all, blijkt dit vintage vloerkleed net als deze old-time favorite, een ‘gouwe ouwe’. Wordt een wonder vloerkleed jouw pareltje in huis? Het zou zomaar kunnen! 

4. Classic vloerkleden

Nét niet de ‘best in class’, deze Classic vloerkleden. Maar wél een ouwe rot, die altijd blijft scoren. Er is dan ook niks rottig aan deze vloerkleden te vinden. Pure klasse, die jaren meegaat. Daaraan verdienen deze vintage vloerkleden de naam. Geen runner-up, maar een vloerkleed die ‘here is to stay’. Het is wellicht een zilveren medaille, maar wel eentje met een vintage, gouden randje. Kenmerkend van de classic vloerkleed is de kleur. Neem het blauw vloerkleed van classic, waar je kunt zien dat deze kleur van het vintage tapijt prachtig is te combineren met meubels in huis.

wonder vintage vloerkleed groen vintage vloerkleed classic blauw

And last but not least...

5. Dreams vloerkleden

Droom jij altijd al van een eerste plek, in maakt-niet-uit-wat? Well, guess what? Je bent niet de enige! Met de vloerkleden uit de “Dreams”-collectie heb je gegarandeerd een winnaar te pakken voor in je droomhuis. Niet zo gek- de ultieme combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, een tijdloos design en diepe kleuren dwingt je om je ogen open te houden. Dreams vloerkleden houden eer aan hun naam doordat ze je daadwerkelijk laten dromen! Verder staat het dreams tapijt bekend om zijn natuurlijke uiterlijk. Dit komt doordat deze vloerkleden uit de dreams collectie geproduceerd worden van katoen. Een katoenen vloerkleed is tegenwoordig super populair! Niet dromen van vloerkleden, maar koop nu jouw nummer 1 vloerkleed! 

vintage vloerkleed okergeel dreams
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!