Vintage patchwork vloerkleed

Wil jij een veelzijdige topper en een originele vloerkleed in huis hebben? Begin dan met kijken naar de Vintage patchwork vloerkleed. Een vintage patchwork vloerkleed heeft namelijk álles wat je nodig hebt verwerkt tot één.

1 - 24 van 47 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ben jij op zoek naar een vloerkleed met klasse? Dan zit je met een vintage patchwork vloerkleed goed. Hierbij neem je niet alleen het vintage gedeelte over van een vloerkleed, maar ook de eigenschappen van een patchwork vloerkleed. Dit maakt een vintage patchwork vloerkleed enorm gewild onder de Nederlandse huishoudens.

Vintage stijl in huis met een vintage patchwork vloerkleed

Mensen die op zoek zijn naar een tapijt / vloerkleed komen heel gauw uit bij een vintage tapijt. Het vintage patchwork vloerkleed bezit zowel een vintage eigenschap als een patchwork eigenschap. Dit betekent dat jij een vintage stijl in huis kan halen, ideaal toch?! Maar wat weet jij eigenlijk van vintage tapijten?

Vintage tapijten komen het beste tot hun recht in een klassieke woonstijl. Dit wil niet zeggen dat je per se een klassieke woonstijl moet hebben om vintage tapijten te nemen! In tegendeel in een moderne woonstijl kan een vintage tapijt jouw interieur voorzien van nieuwe energie. Deze vloerkleden hebben namelijk een tijdloos karakter, waardoor ze in ieder interieur geplaatst kunnen worden. De kleuren die je kan kiezen met vintage tapijten zijn eindeloos! Ditzelfde geldt voor vintage patchwork vloerkleden.

Populaire kleuren die terugkomen in een vloerkleed zijn de kleuren groen en grijs. Een grijs vintage vloerkleed heeft een neutraal uiterlijk, waardoor hij geschikt is voor iedere omgeving. Bij groene vintage vloerkleden haal je echte prachtige exemplaren in huis. De natuurlijke kleur groen die het vloerkleed te bieden heeft, biedt niet alleen comfort, maar ook ontspanning toe in jouw woon of  slaapkamer. Er bestaan nu ook groene vloerkleden voor in de tuin, beter bekend als tuinkleden.

Patchwork ’s zijn echte hardlopers!

Ben jij al bekend met patchwork tapijten? Letterlijk vertaald betekent het lappenwerk. Kenmerken van patchwork tapijten zijn de overlappende structuur in een vloerkleed. De overlappende structuur heeft verschillende printen, patronen en paletten. Deze vloerkleden zijn ongeveer 300-400 jaar geleden ontstaan. De rijke geschiedenis van een patchwork tapijt heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de patchwork tapijten van vandaag. De structuur van deze huidige vloerkleden hebben als eigenschap dat de verschillende lappen goed op mekaar aansluiten, waarbij wel het lappenstructuur wordt overgenomen. Dit betekent prachtige designs op een vloerkleed.

Hedendaags zijn de patchwork tapijten super populair! Dit komt doordat de vloerkleden qua kleur combinatie goed aansluiten op mekaar. De kleuren verwerkt in een patchwork tapijt zijn dan ook eindeloos. Populaire kleuren zoals rood en turquoise zijn echte hardlopers! Een turquoise vloerkleed voorziet jouw interieur van rust en kalmte. Rode vloerkleden hebben de eigenschappen dat ze de ruimte voorzien van nieuwe energie. Daarnaast is een rood vloerkleed heel aantrekkelijk.

De perfecte combinatie is een vintage patchwork vloerkleed

Een vintage stijl in huis halen is wat veel mensen willen. Hetzelfde geldt voor een patchwork stijl op de grond. Gelukkig zijn er vloerkleden die beide eigenschappen hebben! Dit zijn de vintage patchwork vloerkleden. Een vintage patchwork vloerkleed heeft dezelfde lappenstructuur als een gewone patchwork tapijt, maar in een vintage design. Dit betekent dat jij een tijdloos lappenstructuur in huis kan halen!

Eigenschappen van deze vintage patchwork kleden zijn hun kleurrijke karakter, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met meubels in jouw interieur. Naast hun kleurrijke karakter komen de vintage patchwork vloerkleden voor in vele maten! Populaire maten van een vintage patchwork zijn 140x200cm en 200x290cm. Naast de rechthoekige varianten komen deze vloerkleden ook voor in ronde varianten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!