Vintage patchwork vloerkleed

Vintage patchwork vloerkleed; de veelzijdige topper onder de vintage vloerkleden! Een vintage vloerkleed patchwork heeft namelijk álles wat je nodig hebt verwerkt tot één. Bekijk snel het aanbod!

1 - 24 van 51 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Ben jij op zoek naar een vloerkleed met klasse? Dan zit je met een vintage patchwork vloerkleed goed. Hierbij neem je niet alleen het vintage gedeelte over van een vloerkleed, maar ook de eigenschappen van een patchwork vloerkleed. Dit maakt een vintage patchwork vloerkleed enorm gewild onder de Nederlandse huishoudens.

Vintage stijl in huis met een vintage patchwork vloerkleed

Mensen die op zoek zijn naar een tapijt / vloerkleed komen heel gauw uit bij een vintage tapijt. Het vintage patchwork vloerkleed bezit zowel een vintage eigenschap als een patchwork eigenschap. Dit betekent dat jij een vintage stijl in huis kan halen, ideaal toch?! Maar wat weet jij eigenlijk van vintage tapijten?

Vintage vloerkleden komen het beste tot hun recht in een klassieke woonstijl. Dit wil niet zeggen dat je per se een klassieke woonstijl moet hebben om een vintage vloerkleed patchwork te nemen! In tegendeel in een moderne woonstijl kan een vintage tapijt jouw interieur voorzien van nieuwe energie. Deze vloerkleden hebben namelijk een tijdloos karakter, waardoor ze in ieder interieur geplaatst kunnen worden. De kleuren die je kan kiezen met vintage tapijten zijn eindeloos! Ditzelfde geldt voor vintage patchwork vloerkleden.

Populaire kleuren die terugkomen in een vintage vloerkleed patchwork zijn de kleuren groen en grijs. Een grijs vintage vloerkleed heeft een neutraal uiterlijk, waardoor hij geschikt is voor iedere omgeving. Bij een groen vintage vloerkleed haal je een prachtige exemplaar in huis. De natuurlijke kleur groen die het vloerkleed te bieden heeft, biedt niet alleen comfort, maar ook ontspanning toe in jouw woon of slaapkamer. Er bestaan nu ook vloerkleden voor in de tuin, beter bekend als tuinkleden. Neem dan ook gerust een kijkje bij onze vintage buitenkleden!

Patchwork ’s zijn echte hardlopers!

Ben jij al bekend met patchwork tapijten? Letterlijk vertaald betekent het lappenwerk. Kenmerken van patchwork vloerkleden zijn de overlappende structuur in een vloerkleed. De overlappende structuur heeft verschillende printen, patronen en paletten. Deze vloerkleden zijn ongeveer 300-400 jaar geleden ontstaan. De rijke geschiedenis van een patchwork tapijt heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de patchwork tapijten van vandaag. De structuur van deze huidige vloerkleden hebben als eigenschap dat de verschillende lappen goed op mekaar aansluiten, waarbij wel het lappenstructuur wordt overgenomen. Dit betekent prachtige designs op een vloerkleed.

Hedendaags zijn de patchwork tapijten super populair! Dit komt doordat de vloerkleden qua kleur combinatie goed aansluiten op mekaar. De kleuren verwerkt in een patchwork tapijt zijn dan ook eindeloos. Populaire kleuren zoals rood en turquoise zijn echte hardlopers! Een turquoise vloerkleed voorziet jouw interieur van rust en kalmte. Rode vloerkleden hebben de eigenschappen dat ze de ruimte voorzien van nieuwe energie. Daarnaast is een rood vloerkleed heel aantrekkelijk.

De perfecte combinatie is een vintage vloerkleed patchwork

Een vintage stijl in huis halen is wat veel mensen willen. Hetzelfde geldt voor een patchwork stijl op de grond. Gelukkig zijn er vloerkleden die beide eigenschappen hebben! Dit zijn de vintage patchwork vloerkleden. Een vintage vloerkleed patchwork heeft dezelfde lappenstructuur als een gewone patchwork tapijt, maar in een vintage design. Dit betekent dat jij een tijdloos lappenstructuur in huis kan halen!

Eigenschappen van deze vintage patchwork kleden zijn hun kleurrijke karakter, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met meubels in jouw interieur. Naast hun kleurrijke karakter komen de vintage patchwork vloerkleden voor in vele maten! Populaire maten van een vintage patchwork zijn: vloerkleed 140x200cm en vloerkleed 200x290cm. Naast de rechthoekige varianten komen deze vloerkleden ook voor in ronde varianten. Bekijk hier onze top 10 patchwork vloerkleden

Veelgestelde vragen over patchwork vloerkleden

  • Een patchwork vloerkleed kenmerkt zich door verschillende lapjes die voorzien zijn van allerlei uiteenlopende dessins, printjes en kleuren. De naam patchwork is dan ook afgeleid van het Engelse “patch”, dat lapje betekent.
  • Tegenwoordig wordt er veelal gebruik gemaakt van machine geweven patchwork vloerkleden en vervolgens wordt het patchwork design erop geprint of jacquard geweven.
  • Patchwork vloerkleden komen vaak voor in katoen. Wij verkopen ze in allerlei verschillende materialen zoals polypropyleen. Dit materiaal is sterk en onderhoudsvriendelijk.
  • Patchwork vloerkleden komen goed tot hun recht in een moderne of een rustige woonstijl. Het veelzijdige vloerkleed zorgt met haar dessins en kleuren voor een warme sfeer.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!