Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden

Vloerkleed op maat

Vloerkleed op Maat

Wij kunnen vloerkleden op maat laten maken!

Ben je opzoek naar specifieke afmetingen voor een vloerkleed? Niet elk huis is hetzelfde en daarom biedt Volero een groot aantal vloerkleden die op maat te maken zijn. U kunt bij de product informatie vinden of een vloerkleed op maat te laten maken is. Niet elk huis is hetzelfde en een vloerkleed op maat kan dan de oplossing zijn! In onze webshop vind je vloerkleden in allerlei kleuren, denk hierbij aan zwart, grijs, wit, blauw of groen. Maar niet alleen verschillende kleuren, ook verschillende designs, poolhoogte en kwaliteiten. Of u nu een sisal vloerkleed, wollen vloerkleed of vintage vloerkleed op maat wenst te bestellen, bij Volero bent u aan het juiste adres! 

Op maat gemaakt vloerkleed

Maatwerk vloerkleden worden speciaal voor u gemaakt. Dit betekend wel een iets langere levertijd maar wel het perfecte vloerleed voor uw huis. bij een vloerkleed op maat kunt u uitgaan van een levertijd tussen de 6 en 12 weken. De maximale breedte van een vloerkleed op maat is 400 cm. Dit komt door de weefmachines. Deze zijn niet breder, helaas. Gelukkig ligt de maximale lengte tussen de 700 tot 1000 cm. Uiteraard blijft het afhankelijk van het soort vloerkleed en de fabrikant. 

Onze stylisten helpen u graag bij het kiezen van het perfecte vloerkleed bij uw wensen. Vrijwel elke afmeting is mogelijk indien deze binnen bovenstaande maten valt. Het is zelfs mogelijk vierkante of ronde vloerkleden op maat te bestellen! 

Neem contact op met onze stylisten voor advies op basis van uw wensen. Ook voor het opvragen van een offerte voor een op maat gemaakt vloerkleed kunt u mailen naar [email protected] of bellen via 085 060 30 50.

  

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »