Summer Sale - tot 30% korting op heel veel buitenkleden
Summer Sale - tot 30% korting op heel veel buitenkleden

Betaalmethoden

Bij Volero kun je gemakkelijk en vooral veilig betalen met:

iDeal

Met iDEAL kunt je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

PAYPAL

Indien je betaalt met PayPal, wordt je doorverwezen naar de PayPal website. Na het inloggen betaal je door te bevestigen.

CREDITCARD

Indien je wilt betalen met creditcard, kun je online shoppen en achteraf betalen. Zodra je een betaling met jouw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze 'lening' wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

MISTERCASH

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de volgende grote Belgische banken. 

- KBC
- Belfius Bank
- Fortis Bank
- Fintro
- AXA Bank
- CBC
- ING Bank
- VDK Spaarbank

AfterPay | Achteraf betalen

Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland en België)
AfterPay voert voor Volero het volledige achteraf betaalproces uit. Als je gebruik gaat maken van deze betaalmethode, dan betekent dit dat je een digitale factuur van AfterPay zult ontvangen via de e-mail nadat jouw gekochte producten zijn geleverd.

AfterPay zal ten alle tijden jouw verzoek van betaling via digitale factuur een controle uitvoeren aan de hand van jouw gegevens. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie omtrent betaling via AfterPay, verwijzen we je naar de website van AfterPay.

IN3 | In drie termijnen betalen

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van IN3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet IN3 een supersnelle gegevens controle. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met in3.

 

 

     in3 - Betaal in 3 termijnen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »