Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden

Betaalmethoden

Bij Volero kun je gemakkelijk en vooral veilig betalen met: 

- iDeal 
Met iDEAL kunt je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

- Paypal 
Indien je betaalt met PayPal, wordt je doorverwezen naar de PayPal website. Na het inloggen betaal je door te bevestigen.

- Creditcard
Indien je wilt betalen met creditcard, kun je online shoppen en achteraf betalen. Zodra je een betaling met jouw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze 'lening' wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

- Mistercash 
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de volgende grote Belgische banken. 

- KBC
- Belfius Bank
- Fortis Bank
- Fintro
- AXA Bank
- CBC
- ING Bank
- VDK Spaarbank

- After pay | Betalen achteraf

Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland en Belgie)
AfterPay voert voor Volero het volledige achteraf betaalproces uit. Als je gebruik gaat maken van deze betaalmethode, dan betekent dit dat je een digitale factuur van AfterPay zult ontvangen via de e-mail nadat jouw gekochte producten zijn geleverd.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België zakelijk af te rekenen met Afterpay.

Hoe gaat AfterPay te werk?
AfterPay zal ten alle tijden jouw verzoek van betaling via digitale factuur een controle uitvoeren aan de hand van jouw gegevens. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Het is aan te raden indien je vragen hebt, contact op te nemen met AfterPay. Voor meer informatie omtrent betaling via AfterPay, verwijzen we je naar de website van AfterPay.

- in3 | In 3 termijnen betalen

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met in3.

     in3 - Betaal in 3 termijnen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »