Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden

Wij houden van velours! Het laat je weer even als kinds voelen. Je weet wel, dat kledingstuk in jouw kast waarbij de kleuren veranderen als je eroverheen wrijft. Het is zacht, het geeft een fraai effect en tijdvermaak! Briljant! Dit nostalgische gevoel komt terug bij de aanschaf van een velours vloerkleed. Deze vloerkleden komen voor in verschillende kleuren en maten. Een ding hebben velours vloerkleden gemeen; ze stralen klasse en luxe uit! Deze vloerkleden geven jouw ruimte een upgrade naar high class living.

Wat is een velours vloerkleed?

Een velours vloerkleed is een laagpolig tapijt met gesneden polen die erg dicht bij elkaar staan. Dit vormt een compact en zacht oppervlak voor de voeten. Het geeft een luxueuze en elegantie uitstraling wat zich makkelijk laat combineren in een klassieke omgeving. Niet alleen is het geschikt in een klassieke wooninrichting ook voegt het net dat beetje warmte toe aan een industrieel- of modern interieur. Door het fijne materiaal voelt een velours vloerkleed fluweelzacht aan maar is daarnaast erg gevoelig en is daarom meer geschikt voor ruimtes met een lage loopfrequentie.

Velours vloerkleden staan prachtig in ieder interieur!

Over fluweel gesproken… is er eigenlijk een verschil tussen velours en fluweel? Het antwoord is: Jazeker! Velours is het Franse woord voor fluweel. Echter is er een klein verschil: velours is vaak zwaarder van gewicht en is de ‘gesneden’ variant van fluweel (het lossnijden, trekken of ruwen van de poollussen) wat het ook minder glanzend maakt dan fluweel. Fluweel is altijd geweven en velours kan geweven zijn. Nu we dit weten, hoeven we het niet meer te vergeten! 

Ben je opzoek naar een mooi velours vloerkleed? Volero heeft een groot assortiment velours vloerkleden tegen een scherpe prijs! Maar ook andere materialen vloerkleden, zoals viscose en lederen vloerkleden. Toch geeft een velours tegen een kleine investering je huis een enorme upgrade naar een luxe, elegante uitstraling. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »