Top 10 Velours vloerkleden

Ontdek onze Top 10 Velours vloerkleden! Een velours vloerkleed geeft een luxe uitstraling aan je interieur en een zachte feeling aan de voeten. Aai met je handen door het vloerkleed en sta versteld van het prachtige effect!

1 - 10 van 10 producten

Velours: een zachte stof waarbij je niets liever wilt dan alleen maar met je handen en voeten erdoorheen woelen. Het materiaal is luxe, glinsterend en adembenemend. Het neerleggen van een velours vloerkleed zorgt ervoor dat jij je interieur een ‘touch of luxury’ geeft. Alsof je het Ritz Carlton Hotel binnenloopt! Benieuwd naar onze Top 10 Velours vloerkleden? Lees snel verder!

Populaire velours vloerkleden

Je kan een velours vloerkleed zien als een laagpolig vloerkleed waarbij de dicht op elkaar staande pollen zijn opengesneden. Deze weefstructuur zorgt voor een ultrazacht oppervlakte aan de voeten én geeft een luxe ambiance dankzij de glanzende vleug. Onze populaire velours vloerkleden zijn in veel effen kleuren te verkrijgen en kunnen hierdoor perfect in verschillende woonstijlen worden gecombineerd. Een velours vloerkleed staat het mooiste in een hotel chique of modern interieur. Gecombineerd met een velvet bank en luxe materialen, maak jij met een velours vloerkleed het plaatje helemaal compleet.

Top 10 Velours vloerkleden

Velvet vloerkleden geven net zoals velours vloerkleden een luxe uitstraling aan het interieur. De materialen velours en velvet kunnen het beste ook omschreven worden als fluweel. Ondanks dat de woorden in verschillende talen hetzelfde betekenen, zijn de eigenschappen toch net wat anders. Waar velvet net zo zacht als fluweel, is velours ietwat stugger. Velours wordt bovendien ook op een andere wijze behandeld. Bij de stof velours worden de poollussen losgesneden, getrokken of geruwd. Hierdoor is het materiaal iets minder zacht, maar dat maakt dit materiaal vloerkleed zeker niet minder mooi!

Best verkochte velours vloerkleden

De Pearl vloerkleden en Vive vloerkleden hebben welverdiende plek bemachtigd in deze selectie best verkochte velours vloerkleden. Door de ruime keuze in kleuren, vormen en maten zit er voor iedereen een passend vloerkleed tussen. Ga je voor een rechthoek of doorbreek je rechte lijnen met een rond vloerkleed? Wist je dat onze populaire velours vloerkleden ook uitermate geschikt zijn voor de slaapkamer? Creëer het gevoel van een luxe hotelkamer gewoon in je eigen huis!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!