Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Welk vloerkleed op een lichte vloer?
Wooninspiratie / 07 Jan 2020

Welk vloerkleed op een lichte vloer?


In huis heb je laminaat laten leggen in een lichte kleur. Het resultaat stemt je erg gelukkig maar hoe vind je daar een passend vloerkleed bij? Of het nu gaat om een lichtgrijze, lichtbruine of crèmekleurige vloer, je bent op zoek naar wijsheid om een weloverwogen keuze te maken voor een vloerkleed. In deze blog behandelen we een aantal woonstijlen, met vloerkleed suggesties voor bij iedere vloer. Word een expert in het maken van eindeloze combinaties bij een lichte vloer. Lees mee als je hier wat aan denkt te hebben!

Een natuurlijk vloerkleed bij een lichte vloer 

In jouw huis staan veel planten, terra-kleurige potten en bruine woonaccessoires. Het moge duidelijk zijn dat van nature een natuurliefhebber bent. Jouw vloer is crèmekleurig en van vinyl. Welk vloerkleed past bij een natuurlijke woonstijl? Ga voor een jute vloerkleed op een lichte vloer, voor nog meer natuur in huis. Een vloerkleed gemaakt van natuurlijke vezel blijkt de ideale combinatie. Maak met het jute vloerkleed oneindig veel combinaties met terra, taupe en groen. Een olijfgroen jute vloerkleed matched ook nog eens perfect bij jouw cactus plant. Welke kleur jute vloerkleed je ook kiest, het staat prachtig bij een lichte vloer. 

retro vloerkleed

Een retro vloerkleed op een lichte vloer 

Pimp jouw lichte vloer op met een retro vloerkleed. Retro vloerkleden mengen oude en nieuwe invloeden, in één vloerkleed. Een ruit of vierkant patroon staat goed bij een lichte vloer. De patronen zijn vaak gekleurd in het wit of crème, wat leuk staat bij de lichte vloer. De ondergrond van het tapijt is verkrijgbaar in vele kleuren: van okergeel tot baby roze en grijs. Je bent hier nog helemaal vrij in! Welke kleur retro tapijt het ook mag worden, het staat hoe dan ook funky.

Een crème vloerkleed bij lichte vloer

De ondergrond in jouw woonkamer is lichtbruin gelamineerd. Je houd van rust en warmte in huis. Terug te zien in zachte kleuren en materialen. Welk vloerkleed past bij dit type woonstijl en de lichte vloer? Kies een vloerkleed die de sereniteit in huis behoud. Crème- of wit kleurige tapijten zijn uitermate geschikt. Overweeg een hoogpolig of wollen vloerkleed aan te schaffen. Voor een nog knusser geheel. Doe ook een wollen kleedje in je winkelmand, voor over een luie stoel. Deze aaibare accessoire maakt de combinatie van de lichte vloer en het vloerkleed af. 

creme vloerkleed op lichte vloer

Een koeienhuid tapijt op een lichte vloer

Heb je een lichte vloer en zijn donkere tinten jouw favoriet? Kleur bekennen is oké! Schaf een zwart of donkerbruin vloerkleed aan bij een lichte vloer. Je kunt gaan voor een koeienhuid tapijt, waar crème en zwart op samenkomen. Dit blijkt de oplossing! Koeienhuid? Ja, gemaakt van goede kwaliteit leer en het vloerkleed geeft een industriële look. Of je nu een lichte vloer van laminaat, vinyl of tegels hebt, een vloerkleed van koeienhuid past altijd bij deze materialen. Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »