15-12-2023 · 3 min leestijd

Hoogpol, wol en vintage: de populairste vloerkleden van 2024

Op zoek naar een vloerkleed waarmee je het nieuwe jaar in stijl tegemoet kan gaan? Zoek niet verder, want dit is hét overzicht van de bestselling vloerkleden van dit moment. Met deze populaire vloerkleden til je in 2024 je huis naar een hoger niveau.

Scandinavisch vloerkleed

In love with Scandinavisch vloerkleed Lova

Het Scandinavische design is al enige tijd geliefd in de wereld van interieur. Het staat bekend om zijn eenvoud en functionaliteit, en de Lova vloerkleden zijn daar geen uitzondering op. Dit vloerkleed is geïnspireerd op de Scandinavische stijl en kenmerkt zich door zijn minimalistische ontwerp en neutrale kleurenpalet. Tegelijkertijd heeft dit vloerkleed een moderne uitstraling door het trendy boogjespatroon in hoog-laag effect. Hierdoor ontstaat er een verassende diepte die zorgt voor contrast. Ook niet geheel onbelangrijk: Scandinavisch vloerkleed Lova is heerlijk zacht aan de voeten. Kortom, nothing not to love about Lova!

Fluffy vloerkleed

Fluffy vloerkleed Comfy; it’s so fluffy!

Als je op zoek bent naar ultiem comfort en warmte in je interieur, dan zijn de Comfy vloerkleden de ideale keuze. Dit fluffy vloerkleed voelt heerlijk zacht onder je voeten en zorgt voor een gezellige sfeer in elke kamer. Of je het nu in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer plaatst, het Comfy vloerkleed zal je voeten altijd verwelkomen met een warme omhelzing. Extra fijn in de koude wintermaanden!

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed wonder(schoon)

Vintage is weer helemaal terug van weggeweest en vintage vloerkleed Wonder brengt die nostalgische charme naar je huis. Dit vloerkleed combineert klassieke patronen met een eigentijds kleurenpalet, waardoor het beste van beide werelden perfect samenkomt in ieder Wonder vloerkleed. Een unieke uitstraling en een verhaal: een vloerkleed naar ons hart (én dat van menig interieurliefhebber)!

Shaggy vloerkleed

Laat je omver blazen door shaggy vloerkleed Blaze

Op zoek naar een vloerkleed dat textuur en levendigheid toevoegt aan je ruimte? Het Blaze vloerkleed is dan een uitstekende keuze. Met zijn hoopgolige, pluche vezels voegt dit shaggy vloerkleed een speels element toe aan je interieur. Het voelt niet alleen zacht aan, maar geeft door zijn mooie glans ook een gevoel van luxe en glamour.

Wollen vloerkleed

Natuurlijke schoonheid met wollen vloerkleed Feline

Last but not least: wollen vloerkleed Feline. Een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van wol. Het tijdloze bolletjes vloerkleed voegt een interessante textuur toe aan het interieur, zonder weg te nemen van de rest. Een bescheiden toevoeging in het interieur wiens aanwezigheid onmisbaar is als je een Feline eenmaal hebt ervaren. Naast hun mooie uiterlijk en fijne zachtheid, hebben wollen vloerkleden nog meer voordelen, waaronder isolerende en duurzame eigenschappen. De perfecte belichaming van stijl en functie als je het ons vraagt.

Of je in 2024 nu verlangt naar een rustgevend, glamourous, tijdloos of modern interieur, in deze populaire vloerkleden selectie vind je precies wat je zoekt. Klaar om je huis te transformeren?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!